- 404
- 75
- 28
Bir hafta süreli bakalım forum hangi diziye taç giydirecek. 1 hafta sonra başka türdeki dizilerin anketi de olacak komedi vb. Gibi.
Güzel tespitler dost kvp nin iskender zamanları da güzeldi sonrası baya baya çöptüKurtlar Vadisi ilk 97 bölüm bence tarihin en iyisi neyse ki Tv'nin daha özgür olduğu bir zamanda izleyebildik şu an izlesek sansürdü,buzlamaydı müdahaleydi,talimattı derken asla aynı keyfi alamazdık Tv'nin 20 yılda daha özgür bir hal alması gerekirken tam tersi bir durumda kalması da ayrı bir ironi sonrasında para için Pusuyu falan çıkarıp 10 yıl devam ettirerek dizinin repitasyonunu yerle bir ettiler.
Deli Yürek Türkiye'de ilk kez dokunulması zor bir alana girip başarılı olarak Kurtlar Vadisinin önünü açan dizidir.
Ezel de oyunculuk ve müzik olarak zirvedir bana göre
Onlar içinde anket yapacağım dostum kendi türlerinde çok iyi dizilerLeyla ile mecnun
Kardeş payi
Favori karakterin kim broKurtlar vadisi tabiki
Kesinlikle bro ilk 100 candırtürk dizi tarihinin en iyisi uzak ara bizimkiler dizisidir.listede 1-100 bolum arası kurtlar vadisi efsanedir
he bi çoğunu bi kac bölüm izlemişimdir tabi bi kaç bölüme göre farklı diyorumşahsiyet bence hepsinden farklı ve güzel izlemeyen varsa tek sezon 12 bölüm izlesin bence
Bende onu hic izlemedim ama merak ediyorum dosthe bi çoğunu bi kac bölüm izlemişimdir tabi bi kaç bölüme göre farklı diyorum
Keşke abdülhey olsam bende acar izlerim reisKurtlar vadisi müsait olduğum zamanlarda hep açar izlerim
Abdülhey sevdiğim karakter di benimdeKeşke abdülhey olsam bende acar izlerim reis
tavsiye ederim oyuncu performansları da iyi tabi candu dere hariç hiç beğenmedim eyşanı bu dizideBende onu hic izlemedim ama merak ediyorum dost
Çakırın cenaze namazı kılınmış o da birşey miPerşembe akşamları sokakların boş olmasının sebebi hangi dizi ise o dizi bana göre en iyi dizidir tabi ilk 97 bölüm
Karaeskiyi izledim çok sarmıştı ama ezele bir türlü başlayamadım reis parçalarını izliyorum youtube dan sarıyor onlar daEzel der geçerim