Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Turkcell Paycell Karta Aktarılabilir Bakiye

godfather

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
695
707
93
Arkadaşlar Türkcell’den bakarken böyle birşeyle karşılaştım paycell i indirip yapacağım ama karta diyelim ki aktarıldı nerelerde kullanılabiliyor bilen var mı yapan kullanan var mı?

Ekli dosyalar

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,881
4,375
113
Paparaya atabilirsin paycell sanal kartla

muhtar62

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
397
68
28
Sitelere yatıraniliesin paycel kartınla limidie baglı kart oluyor

C.alt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
814
278
63
Kullanılabilir limit 1 k ama nasıl atacam bilmiyorum

Stalker41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,274
345
83
Dostlar paycell limiti atabilcegim site veya aktarabilecek bı uygulama var mı papara hariç sitelere atiliyordu kredi kartı yatırımla kaldırmışlar

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,468
7,164
113
Dostlar paycell limiti atabilcegim site veya aktarabilecek bı uygulama var mı papara hariç sitelere atiliyordu kredi kartı yatırımla kaldırmışlar
yatırım işlemlerinden gümüş satın alıp satarsan karta aktardığını ibanına çekebilirsin ama 100 tl en az zarar yazar

godfather

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
695
707
93
Nasıl yapılıyor yapamadım ben ya
Karta aktarılabilir bakiyen varsa eğer sanal kart oluştur sonra o sanal karta Paycell üzerinden bakiyeni aktar tek seferde max 1000 tl aktarıyor. Sonra o sanal kartını paparaya tanımla ve aktar çok birşeyi yok dost

C.alt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
814
278
63
Karta aktarılabilir bakiyen varsa eğer sanal kart oluştur sonra o sanal karta Paycell üzerinden bakiyeni aktar tek seferde max 1000 tl aktarıyor. Sonra o sanal kartını paparaya tanımla ve aktar çok birşeyi yok dost
Doğrulamam için para yatırmam gerekiyor mu dost hesap onayı için yoksa olmuyor herhalde

okanbahsi2272

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
890
245
43
Msj at tarif edeyim tüm parayi banka hesabina cekebilirsn

Morpheus38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,574
1,310
113
Önceden direk ibana atiyordu şimdi kaldırdılar. Yatırım işlemleri emtiadan altın aliyorsun satıyorsun sonra gönderebilirsin istediğin ibana.

ilker2941

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,419
1,015
113
Nays üzerinden oldu şimdi aldım