- 2,997
- 1,058
- 113
Arkadaslar tuttur , telefon ve mail ini guncellediginde tekrardan 3 tl promokod veriyor bilginize arz/rica olunur..(defalarca 3 tl aldim demeyin sanirim yeni bu ben aldim kaybettim )
Gulmek iyidirSADECE GÜLÜYORUM ŞUAN
Gulmen gectiyse gir al hadiSADECE GÜLÜYORUM ŞUAN
Neye güluyor bu arkadas ben onu anlamadimGulmen gectiyse gir al hadi
Bunun gibiler yuzunden uzun suredir foruma girip paglasim yapmiyorum..göya karşisindakiyle gececek kucuk beyinli.ayiptir bisey demiyorumNeye güluyor bu arkadas ben onu anlamadim
Dostum bizim insanmz hatasi herseyi cabuk unutuyor. Bu adam bundan 1 ay once kupon gelirse party var vs diye konu acti. Sonra millet totem yapti kuponu geldi sonra dedi ki partiyi ben kendim yapiyorum imza andres falan boyle ukala ukala yazi yazdi etknlkte yapmadi. Nasil barindiriyolar boylelerini forumda anlamis devilimBunun gibiler yuzunden uzun suredir foruma girip paglasim yapmiyorum..göya karşisindakiyle gececek kucuk beyinli.ayiptir bisey demiyorum
Kanka telefon numarani epostani tekrar dogrula sonra sms geliyo kod.Bende bu ekran gelmedi zaten güncel ne yapmam gerekiyor?
güncelledim tekrardan bu sefer sms geldi teşekkürlerKanka telefon numarani epostani tekrar dogrula sonra sms geliyo kod.
sadece gülüyorum dedim küfür etmediğin kaldıBunun gibiler yuzunden uzun suredir foruma girip paglasim yapmiyorum..göya karşisindakiyle gececek kucuk beyinli.ayiptir bisey demiyorum
GÜLMEKTE SUÇ ARTIK ADAM BANA KÜFÜR EDECEK NERDEYSE AMA BEN SAYGIMI BOZMAMM ASLABeyler konu amacını aşmasın birbirmize saygılı olalım iyi forumlar
Sayin mod boyle saygisiz adamlari tuttugunuz surece biz nasil kendimize guvenip konu acacagiz?? Ayiptir yahu..beyler degilde bu saygisiz velete hitap etmeniz gerekirdi...insanlar forumda bu tipler yuzunden konu acmaya korkuyor...Beyler konu amacını aşmasın birbirmize saygılı olalım iyi forumlar
Neden guldun birader..neresi komik???sadece gülüyorum dedim küfür etmediğin kaldı
GÜZEL KARDEŞİM İİ MİSİN ?Sayin mod boyle saygisiz adamlari tuttugunuz surece biz nasil kendimize guvenip konu acacagiz?? Ayiptir yahu..beyler degilde bu saygisiz velete hitap etmeniz gerekirdi...insanlar forumda bu tipler yuzunden konu acmaya korkuyor...
Neresi komik konunun onu soylermisin birader???GÜZEL KARDEŞİM İİ MİSİN ?