- 1,409
- 727
- 113
bende öyle düşündüm çok kırılma var rüşvet konusunda anlaşamıyor bazı kesimlerTam oruspu cocugu bunlar kesin para istemişlerdir verilmeyince böyle yapiyorlar.suc papara da amk açın davayi şikayet edin
Hükümet olsa onlara yakın medyada çıkardı.bu işte hükümetin olduğu net bi şekilde ortada valla ayda en az 150 200 işlem yapan birisi olarak en önde ben giderim. ama bu yaptıkları harbiden suç gerçi kim tınlıyorki oynayın boşverin
ya kardeşim kimi kime şikayet ediyosun , ülke başkanının damadı hazine bakanı hangi ülkede olmuş? asgari ücret 220 euro 1 ay çalış 220 euro maaşın...içki kumar haram sözde, en büyük vergi onda,25 milyon icra dosyası var, rtük milletin g.tnden kan alcaz diyen müptezel sözde mafya babasını hoş görürken, millet aç çöpten ekmek topluyor diyeni cezalandırıyo.Ecevit krizinde ben esnaftım yemin ediyorum böyle sıkıntı görmedim.Rahatliga bak adamlardaki yemin ediyorum çıldırıyorum kim bunlara böyle bi izin veriyorki çıldırıyorum Tv100e ceza kesilmesi lazım beyler ne olursa olsun kimsenin hesabını paylaşmalarına hakları yok.
Abi bak her ne olursa olsun bir kişinin izni olmadan bilgisini paylaşmanın cezası var ve bunu yapanda hükümet tarafı değil eğer öyle olsaydı önce yandaşlar yayınlardı ve hükümette ekmek yediği yere böyle yapmaz asgari ücret ve doların yükselişine gelince Allah hepsinin belasını versin hiç birşey alamamaya başladık ben esnafım dolara zam gelince 100 liralık malın fiyatı oldu 150 ben bunu müşteriye söyleyince bana fırsatçı seni ihbar edeceğiz deyip kavga eden bile var bilmiyorlarki bize giren vergileri.ya kardeşim kimi kime şikayet ediyosun , ülke başkanının damadı hazine bakanı hangi ülkede olmuş? asgari ücret 220 euro 1 ay çalış 220 euro maaşın...içki kumar haram sözde, en büyük vergi onda,25 milyon icra dosyası var, rtük milletin g.tnden kan alcaz diyen müptezel sözde mafya babasını hoş görürken, millet aç çöpten ekmek topluyor diyeni cezalandırıyo.Ecevit krizinde ben esnaftım yemin ediyorum böyle sıkıntı görmedim.
kardeşim sıkıntı ne biliyomusun tüpçünün dükkanları kar açıklayamıyo,kar olmadığı içinde cukkacılar kuduruyo bunu sonuna kadar deşecekler..Abi bak her ne olursa olsun bir kişinin izni olmadan bilgisini paylaşmanın cezası var ve bunu yapanda hükümet tarafı değil eğer öyle olsaydı önce yandaşlar yayınlardı ve hükümette ekmek yediği yere böyle yapmaz asgari ücret ve doların yükselişine gelince Allah hepsinin belasını versin hiç birşey alamamaya başladık ben esnafım dolara zam gelince 100 liralık malın fiyatı oldu 150 ben bunu müşteriye söyleyince bana fırsatçı seni ihbar edeceğiz deyip kavga eden bile var bilmiyorlarki bize giren vergileri.
Abi hep onlar yer zaten bizim gibilerde 3-5 kuruş evimize çocuğumuza ekmek goturecegiz diye kendimizi yırtarız insanlarin cebinde para kalmadı esnafın işleri düştü inancın olsun abi zoruma gidiyor artık zaten para kazanamıyoruz geçen gün markette çocuğuma cebimdeki parayla bez alamayıp kredi kartindan çektirdim sistemin kölesi olduk.kardeşim sıkıntı ne biliyomusun tüpçünün dükkanları kar açıklayamıyo,kar olmadığı içinde cukkacılar kuduruyo bunu sonuna kadar deşecekler..
Valla durum çok kötü kardeşim , önceden sende olmasa ahmette mehmette olurdu şimdi kimsede yok alt tabaka iyice gömüldü,ben 2 kez intihar ettim olmadı,3ncüye güzel insan @MHKMHK engel oldu, Valla ben çıkamıyorum işin içinden, önceden satış işi yapıyodum aylık 4-5 asgari ücret alıyodum bi sağlık sorunu geçirdim işssiz kaldım,sonra eşim ayrıldı evim arabam param herşeyim gitti , şimdi aylık 1.700 lira gelirim var zaten 900 kira ,faturalar, borçlar var devlet memurluğu bekçilik vs sınavlarna gireyim dedim yaşın çok dediler, resmen bana sen 40 yaşındasın öl sana ihtiyacımız yok diyolar,ev kirası 2 ay geçti ev sahibide evi boşalt dedi 10na kadar müsade aldım o da doldu tek isteğim var allahtan ne olur buna sebep olanların daha beter olduğunuğunu göreyim başka hiç bir isteğim yok.Abi hep onlar yer zaten bizim gibilerde 3-5 kuruş evimize çocuğumuza ekmek goturecegiz diye kendimizi yırtarız insanlarin cebinde para kalmadı esnafın işleri düştü inancın olsun abi zoruma gidiyor artık zaten para kazanamıyoruz geçen gün markette çocuğuma cebimdeki parayla bez alamayıp kredi kartindan çektirdim sistemin kölesi olduk.