Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tv100 Papara !!!

Dogilitas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,409
727
113
Adamlara bakın kanalda canlı canlı altyazi olarak papara hesaplarını paylaşıyorlar :D
Screenshot_2020-11-08-21-29-28.png

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,334
3,196
113
Haberci olsalar bu ülkede 6-7 tane resmi site var insanlar şu nedenle onlardan oynamyolar, bu ülkede kaçak içkiden ölme sebebi %300 ötv,bu ülkede 5 mütahitin vergi borçları silinirken gariban asgari ücretliden aylık 900 tl vergi alınıyor bunların haberlerini yaparlar.

fantazi1973

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
914
269
63
İşleri gücleri para koparmak başka bisey değil.Ya tüpçü bunlara para yedirdi ondan bu haberleri yapıyolar.Yada muhalefet bu kanalın sahibi ondan ifsa ediyolar.Bi çakallık var bu işte

umut6868

♪♫••..❤..••♫♪ Üçkağıtçı üye ♪♫••..❤..••♫♪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,301
432
83
Bu ne rahatlik hayirdir yani kimden izin almislar kişilerin papara hesaplarini canli canli paylasirken boyle biseymi olur.

Artuza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
307
60
28
bizi kumara mahkum eden ne ben geçinebilsem 15 20 tl para atıp 100 tl çekcem diye bi tarafımı yırtar mıyım.

umut6868

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,301
432
83
Rahatliga bak adamlardaki yemin ediyorum çıldırıyorum kim bunlara böyle bi izin veriyorki çıldırıyorum Tv100e ceza kesilmesi lazım beyler ne olursa olsun kimsenin hesabını paylaşmalarına hakları yok.

MHKMHK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,751
5,122
113
bu işte hükümetin olduğu net bi şekilde ortada :D valla ayda en az 150 200 işlem yapan birisi olarak en önde ben giderim. ama bu yaptıkları harbiden suç gerçi kim tınlıyorki oynayın boşverin

Poyrazz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,935
1,381
113
bu işte hükümetin olduğu net bi şekilde ortada :D valla ayda en az 150 200 işlem yapan birisi olarak en önde ben giderim. ama bu yaptıkları harbiden suç gerçi kim tınlıyorki oynayın boşverin
Hükümet olsa onlara yakın medyada çıkardı.
A haber de filan.

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,334
3,196
113
Rahatliga bak adamlardaki yemin ediyorum çıldırıyorum kim bunlara böyle bi izin veriyorki çıldırıyorum Tv100e ceza kesilmesi lazım beyler ne olursa olsun kimsenin hesabını paylaşmalarına hakları yok.
ya kardeşim kimi kime şikayet ediyosun , ülke başkanının damadı hazine bakanı hangi ülkede olmuş? asgari ücret 220 euro 1 ay çalış 220 euro maaşın...içki kumar haram sözde, en büyük vergi onda,25 milyon icra dosyası var, rtük milletin g.tnden kan alcaz diyen müptezel sözde mafya babasını hoş görürken, millet aç çöpten ekmek topluyor diyeni cezalandırıyo.Ecevit krizinde ben esnaftım yemin ediyorum böyle sıkıntı görmedim.

umut6868

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,301
432
83
ya kardeşim kimi kime şikayet ediyosun , ülke başkanının damadı hazine bakanı hangi ülkede olmuş? asgari ücret 220 euro 1 ay çalış 220 euro maaşın...içki kumar haram sözde, en büyük vergi onda,25 milyon icra dosyası var, rtük milletin g.tnden kan alcaz diyen müptezel sözde mafya babasını hoş görürken, millet aç çöpten ekmek topluyor diyeni cezalandırıyo.Ecevit krizinde ben esnaftım yemin ediyorum böyle sıkıntı görmedim.
Abi bak her ne olursa olsun bir kişinin izni olmadan bilgisini paylaşmanın cezası var ve bunu yapanda hükümet tarafı değil eğer öyle olsaydı önce yandaşlar yayınlardı ve hükümette ekmek yediği yere böyle yapmaz asgari ücret ve doların yükselişine gelince Allah hepsinin belasını versin hiç birşey alamamaya başladık ben esnafım dolara zam gelince 100 liralık malın fiyatı oldu 150 ben bunu müşteriye söyleyince bana fırsatçı seni ihbar edeceğiz deyip kavga eden bile var bilmiyorlarki bize giren vergileri.

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,334
3,196
113
Abi bak her ne olursa olsun bir kişinin izni olmadan bilgisini paylaşmanın cezası var ve bunu yapanda hükümet tarafı değil eğer öyle olsaydı önce yandaşlar yayınlardı ve hükümette ekmek yediği yere böyle yapmaz asgari ücret ve doların yükselişine gelince Allah hepsinin belasını versin hiç birşey alamamaya başladık ben esnafım dolara zam gelince 100 liralık malın fiyatı oldu 150 ben bunu müşteriye söyleyince bana fırsatçı seni ihbar edeceğiz deyip kavga eden bile var bilmiyorlarki bize giren vergileri.
kardeşim sıkıntı ne biliyomusun tüpçünün dükkanları kar açıklayamıyo,kar olmadığı içinde cukkacılar kuduruyo bunu sonuna kadar deşecekler..

Hans3l

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,351
750
113
Bugun bi maca baktm nesinede 2.30 illegalde 3.40 di demezlermi adam bire ocgu bu oran farkilya kim yasaldan oynar. O..clari biliyorlar millet paparayi illegal site icin kullaniyor. Hadi payfixide yapsinlar yapamazlar. Niye cunku payfix sistemi otomatik siteye para yatirirken bitcoin aliyormussun cekerken de bitcoin satiyormus gibi gorunuyor

umut6868

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,301
432
83
kardeşim sıkıntı ne biliyomusun tüpçünün dükkanları kar açıklayamıyo,kar olmadığı içinde cukkacılar kuduruyo bunu sonuna kadar deşecekler..
Abi hep onlar yer zaten bizim gibilerde 3-5 kuruş evimize çocuğumuza ekmek goturecegiz diye kendimizi yırtarız insanlarin cebinde para kalmadı esnafın işleri düştü inancın olsun abi zoruma gidiyor artık zaten para kazanamıyoruz geçen gün markette çocuğuma cebimdeki parayla bez alamayıp kredi kartindan çektirdim sistemin kölesi olduk.

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,334
3,196
113
Abi hep onlar yer zaten bizim gibilerde 3-5 kuruş evimize çocuğumuza ekmek goturecegiz diye kendimizi yırtarız insanlarin cebinde para kalmadı esnafın işleri düştü inancın olsun abi zoruma gidiyor artık zaten para kazanamıyoruz geçen gün markette çocuğuma cebimdeki parayla bez alamayıp kredi kartindan çektirdim sistemin kölesi olduk.
Valla durum çok kötü kardeşim , önceden sende olmasa ahmette mehmette olurdu şimdi kimsede yok alt tabaka iyice gömüldü,ben 2 kez intihar ettim olmadı,3ncüye güzel insan @MHKMHK engel oldu, Valla ben çıkamıyorum işin içinden, önceden satış işi yapıyodum aylık 4-5 asgari ücret alıyodum bi sağlık sorunu geçirdim işssiz kaldım,sonra eşim ayrıldı evim arabam param herşeyim gitti , şimdi aylık 1.700 lira gelirim var zaten 900 kira ,faturalar, borçlar var devlet memurluğu bekçilik vs sınavlarna gireyim dedim yaşın çok dediler, resmen bana sen 40 yaşındasın öl sana ihtiyacımız yok diyolar,ev kirası 2 ay geçti ev sahibide evi boşalt dedi 10na kadar müsade aldım o da doldu tek isteğim var allahtan ne olur buna sebep olanların daha beter olduğunuğunu göreyim başka hiç bir isteğim yok.