- 4,714
- 5,244
- 135
Dost ciddiye almasada alır gibi ya😂Prag ciddiye alırsa bu maçı favori olarak görüyorum ancak gönül isterki fenerbahçe kazansın ülke puanı katkısı olsun
öyle görünüyor kral vallahaDost ciddiye almasada alır gibi ya😂
Ben slavia prag alır dersem iddaada işler değişebilir dost fener kupa finaline çıkar gibi oynaröyle görünüyor kral vallaha
|
dost keşke fenerbahçe turu geçse lakin bu futbolla zoranladık Galatasaraylısınız da suyunu çıkarmayın , slavia prag kim Fenerbahçe yürüye yürüye turu geçer.
şampiyonlar ligi öne elemede Ferencvaros tokatlamış , avrupa ligi ön elemede legia varsova tokatlamış gelmiş konferans liginde 2 maç kazanmış hepsi o.
Başkanım bu konu hakkında daha önce bi konu geçmişti ve değerlendirmem şu yönde olmuştu bundan yaklaşık 3 hafta önce; ''Yıllar önce Fenerbahçe Sevilla'yı eler herhalde bu oyunla diye konuşurken şimdi Slavia Prag çıkarsa acaba geçer miyiz diye düşünür hale geldik, ülke futbolumuzun hali maalesef bu'' demiştim ve şans bu ya Slavia Prag geldi konunun üzerine@KARTALizma dost ne düşünüyosun senin engin düşüncen nedir
bir tık katılıyorum sana dostBaşkanım bu konu hakkında daha önce bi konu geçmişti ve değerlendirmem şu yönde olmuştu bundan yaklaşık 3 hafta önce; ''Yıllar önce Fenerbahçe Sevilla'yı eler herhalde bu oyunla diye konuşurken şimdi Slavia Prag çıkarsa acaba geçer miyiz diye düşünür hale geldik, ülke futbolumuzun hali maalesef bu'' demiştim ve şans bu ya Slavia Prag geldi konunun üzerine
Ama şöyle bir gerçek var, bence Fenerbahçe şuan ligin başındaki performansının üzerine çıktı, ben ortada görüyorum şartları. Gönlüm ülke puanından yana olduğu için de tur için oylamada hakkımı Fenerimize kullandım.
umarız dost ülke puanı için çok güzel olurFenerbahçe toparlandı antep maçı şansızlık ve hatalardan dolayı bu bahsettiginiz takimla fenerbahce kiyaslanamaz cok rahat gececektir turu
Durum ortada. Fenerbahçeyi elemek için eli ayağı tutan, tercihen askerliğini yapmış 7-8 kişi olması yeterli bir takımda...anladık Galatasaraylısınız da suyunu çıkarmayın , slavia prag kim Fenerbahçe yürüye yürüye turu geçer.
şampiyonlar ligi öne elemede Ferencvaros tokatlamış , avrupa ligi ön elemede legia varsova tokatlamış gelmiş konferans liginde 2 maç kazanmış hepsi o.
Şu futbola iyi sonuç. Oda deplasman gol kuralı bu sene yok diye.
o 2 ay önceki yorumumdu ve hoca vitor idi . o günlerde çok iyi olmasada daha iyi bir futbol oynuyorduk .Vitor sonrası dönem oynanan futbolla bu sonuç normal .Durum ortada. Fenerbahçeyi elemek için eli ayağı tutan, tercihen askerliğini yapmış 7-8 kişi olması yeterli bir takımda...
dk 68 evinde yenik korner atmamış bir takımdan bahsediyoruz fener derken cidden yürüye yürüye geçiyor fener turu.