Bol sans dost dogru goruyorum degilmi😃
Napoli penaltıJuve attı biter o maç öyle Barça atarsa iyi vurgun yapmis olursun
Yalancı bu adam aynen haklısınBu herıfe acayıp tilt oluyom kaybettı dıye sevınıom sonra yıne büyük mebla oynuor. yatarsa sknde olmaz öyle kafası rahat işleri baya büyütmüssün umut siteleri dolandırıyodun ordan gelen paralarla kurmussun krallıgını😂 Olmayan parayla sahte yatırımmı dersin aynı çekimi sayısız kez çekebılmenmı dersin daha büssürü şeyin var onları yazmıyım. Siteler olmasa yine dolandırıcı olurdun ama bu kafayla yerin hapisti garanti her türlü alavere sende😄 Oyle bı herıfkı belkı reelde ekmege 20 verıp bakkala ben 50 verdım dıordur caKmadan yasayamaz bu. Bu adamın hayatı kolpa dikkat edin caldıgı paralarla sov yapıor yoksa nerde bunda kupon tutturma zekası eskı tanıdıgıyım. Uzak durun danger. İki gün önce hakkımla 30 bın kazandım sıte odemedı senın hala para ıcınde yuzmen zoruma gıdıor mg sonun ıcersı olsun ıns
Beddua etme dost sana gelmesin geri Allah'a havale et geç para değil sağlık olsunBu herıfe acayıp tilt oluyom kaybettı dıye sevınıom sonra yıne büyük mebla oynuor. yatarsa sknde olmaz öyle kafası rahat işleri baya büyütmüssün umut siteleri dolandırıyodun ordan gelen paralarla kurmussun krallıgını😂 Olmayan parayla sahte yatırımmı dersin aynı çekimi sayısız kez çekebılmenmı dersin daha büssürü şeyin var onları yazmıyım. Siteler olmasa yine dolandırıcı olurdun ama bu kafayla yerin hapisti garanti her türlü alavere sende😄 Oyle bı herıfkı belkı reelde ekmege 20 verıp bakkala ben 50 verdım dıordur caKmadan yasayamaz bu. Bu adamın hayatı kolpa dikkat edin caldıgı paralarla sov yapıor yoksa nerde bunda kupon tutturma zekası eskı tanıdıgıyım. Uzak durun danger. İki gün önce hakkımla 30 bın kazandım sıte odemedı senın hala para ıcınde yuzmen zoruma gıdıor mg sonun ıcersı olsun ıns