- 25,675
- 23,778
- 113
Gs 5 munih 3biter
Gs normal şartlarda ne man Unitedı ne Bayerni yener hele manu süper lig takımı gibiydiÇok gaza gelmişsin bence sende biliyon bende biliyom o kazanacağın para sabahı bulsa ertesi sabahı bulmaz kumar bitirir ama gsnin kazanmasını isterdim bjkliolarak
enayı degılım her maca bahıs alayımÇok gaza gelmişsin bence sende biliyon bende biliyom o kazanacağın para sabahı bulsa ertesi sabahı bulmaz kumar bitirir ama gsnin kazanmasını isterdim bjkliolarak
Tebrikler reissustular bayern susturrdu
Zenginin parası muhabbeti allah daha çok versin ne diyelim esselaaaaaa37 bin kar ypti adam
Dediğim gibi oldu bayern ikinci yarı hep farklı oynarBayern Ilk yarilar hep böyle oynar sakin tempoda
Izleyenler bilir Gs büyük fırsatları tepti Kerem mali yüzünden böyle yakalamışken atacaktı
Ikinci yarı Farklı bayern izleriz
Uzun süredir oynuyorsan mutlaka enayisindir bizim gibi biraz mütevazı olmak insana para dışında çok şey kazandır mesela saygıenayı degılım her maca bahıs alayım
Niye sansi daim olsunŞansın daim olsun üstad
cok uzun süredir oynuyorum burda kazandıgımı kanıtlamakla ugrasmayacagım herkes kazansa siteler batardıUzun süredir oynuyorsan mutlaka enayisindir bizim gibi biraz mütevazı olmak insana para dışında çok şey kazandır mesela saygı
Üstad kazansın arkadaş yeterki kazanmasını isterimNiye sansi daim olsun
Tmmcok uzun süredir oynuyorum burda kazandıgımı kanıtlamakla ugrasmayacagım herkes kazansa siteler batardı
Niye ki 1. dereceden yakinin miÜstad kazansın arkadaş yeterki kazanmasını isterim