Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Valbuena yine yedek

Fenerbahçe - Alanya sonucu ne olur

• Alanya

Kullanılan: 0 0.0%
  • Berabere

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
  • Anket kapatılmış .

N/A

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,434
6,676
113
1D53662C-6B19-476B-A4F0-53988E35D036.jpeg Alanya maçı öncesi 11 için kararsız olan Aykut Kocaman, Başakşehir önünde çok başarılı olan kadroyla sahaya çıkmaya karar verdi.

Aatif-Valbuena arasında gelgitler yaşayan tecrübeli çalıştırıcı, kilit açma özelliği olan Fransız yıldızı 11 için düşünüyordu. Ancak işin defansif boyutu nedeniyle Aatif'ı da kesmek istemeyen tecrübeli çalıştırıcı kararını Faslı oyuncudan yana kullandı

Başkan

Admin
Yönetici
Administrator
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,997
73,108
21,113
valbuena yerine nasıl aatif tercih ediliyor anlamıyorum gerçekten

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,589
66,793
113
fenerbahçe için çok değerli bir oyuncu ama aykut kocamanın neden ilk 11 de fırsat vermediğni hala anlamış değilim

harun032

Yeni üye
Yeni Üye
3
1
3
Ben söyleyeyim hemen çünkü Aykut Kocaman kompleksli ve yıldız düşmanı bir adam her yıldız futbolcuyla sorun yaşıyor Valbuena savunmaya gelip yardım etmediği için onu kesiyor bu kadar basit aatıf denen anadolu topçusu savunmaya gelip yardım ediyor ama hücumda 0 her aldığı topu yana geriye oynuyor başka birşey yaptığı yok
aykutun sorun yaşadığı futbolcular
Alex
Hleb
Ozan
Stoch
Deivid
Emre
Valbuena
Andre Santos
Emre Belezoğlu aykut kocamana yumruk sallamış adamdır beyler yani bu aykut bu sene şampiyon yapsa dahi takımdan yollanmalı

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,589
66,793
113
Kesinlikle haklısın @harun032 Fenerbahçe ye gelen bütün yıldızları harcadı Aykut Kocaman. Her ne kadar ligteki zirve yarışını sürdürsede gönderilmesi gerekiyor

adoman74

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
160
32
28
bence cok iyi oyuncu ama çok top tutuyor ayağında o yüzden bence