- 1,321
- 982
- 113
Seçilmiş kişisinDostlar 2 gündür bu tarz mailler alıyorum. Asla attıkları dosyayı açmadım, indirmedim. Bu şekilde mail alan var mı?
Ekli dosyayı görüntüle 179722
Ekli dosyayı görüntüle 179723
Ekli dosyayı görüntüle 179724
İlk defa gördüm dost tehlikeli gibi duruyor dikkat etmek gerekliDostlar 2 gündür bu tarz mailler alıyorum. Asla attıkları dosyayı açmadım, indirmedim. Bu şekilde mail alan var mı?
Yabancı ülke kod gönderiyor sana.Girersen TLF virüs kapar oda donma yapmaz.Otomatik olarak başkasını ararsın ve msjlar gider.Tlf kimseye de açıklama yapmana fırsat kalmiyor.Kendi kendine TLF yapiyor.Benim başıma geldi.🙄Dostlar 2 gündür bu tarz mailler alıyorum. Asla attıkları dosyayı açmadım, indirmedim. Bu şekilde mail alan var mı?
Açarsan dediğin o ekteki htm dosyasını değil mi?Yabancı ülke kod gönderiyor sana.Girersen TLF virüs kapar oda donma yapmaz.Otomatik olarak başkasını ararsın ve msjlar gider.Tlf kimseye de açıklama yapmana fırsat kalmiyor.Kendi kendine TLF yapiyor.Benim başıma geldi.🙄
Onu görmemiştim ilk gonderdigini görmüştüm.Evet aynısı direk açmadan emailleri işaretleyip sil.Yinede merak ediyorsan sen bilirsin.Tlf tutma bileAçarsan dediğin o ekteki htm dosyasını değil mi?
Kral telefonu sıfırla ve mail değiştir ondan sonra atamazlarDostlar 2 gündür bu tarz mailler alıyorum. Asla attıkları dosyayı açmadım, indirmedim. Bu şekilde mail alan var mı?
Bunlar için maili değiştiremem Ayrıca android değil telefon. Öyle kolay virüs bulaşacağını düşünmüyorum.Kral telefonu sıfırla ve mail değiştir ondan sonra atamazlar