- 8,125
- 3,672
- 113
Forumda birçok kişi vbet çekimleri 15 saniye diye yazıyordu.Ya doğruymuş.400 tl.bir iki saniyede.
Tebrikler dostum vbet iyidir çekimlerdeForumda birçok kişi vbet çekimleri 15 saniye diye yazıyordu.Ya doğruymuş.400 tl.bir iki saniyede.
Tebrikler site kalite ödemedeForumda birçok kişi vbet çekimleri 15 saniye diye yazıyordu.Ya doğruymuş.400 tl.bir iki saniyede.
Yanliz iki ayrı kombine kuponum taraf bahsi olarak yaptım.Maçin sonlarında birinden 500 ₺ diğerinden 200 ₺ toplam 700 ₺.Bozdurduk ne olur ne olmaz diye fakat ikisi de tuttu.Kârdan zarar 300 tl.Forumda birçok kişi vbet çekimleri 15 saniye diye yazıyordu.Ya doğruymuş.400 tl.bir iki saniyede.
Bu siteye 5-600 yatirimim oldu fakat ilk çekim.Tebrikler dostum vbet iyidir çekimlerde
Artık ayrılmayız bu sitedenBu siteye 5-600 yatirimim oldu fakat ilk çekim.
Saflik olsunYanliz iki ayrı kombine kuponum taraf bahsi olarak yaptım.Maçin sonlarında birinden 500 ₺ diğerinden 200 ₺ toplam 700 ₺.Bozdurduk ne olur ne olmaz diye fakat ikisi de tuttu.Kârdan zarar 300 tl.
Güzel site dost çok büyük çekimler yaptım hiçbiri yarım saati geçmediBu siteye 5-600 yatirimim oldu fakat ilk çekim.
Bı ara 170 TL'ye bozdugum kupon 6.5 k tuttu ondan sonra tövbe ettim bozmayaYanliz iki ayrı kombine kuponum taraf bahsi olarak yaptım.Maçin sonlarında birinden 500 ₺ diğerinden 200 ₺ toplam 700 ₺.Bozdurduk ne olur ne olmaz diye fakat ikisi de tuttu.Kârdan zarar 300 tl.
Gündüz önce jojobete 100 yatırdım.Sadece netend oyunlardan ikisini biri hotline-2 diğeri de Temple of Nudges ile 400 ü geçip 400 çektim.Artık ayrılmayız bu siteden
Allah daha çok versin kankaGündüz önce jojobete 100 yatırdım.Sadece netend oyunlardan ikisini biri hotline-2 diğeri de Temple of Nudges ile 400 ü geçip 400 çektim.
Kim demiş netend kazandırmıyor.Netend oyunlarda hiç zarar etmiyorum.Ve de oyunların %90 ini çok seviyor ve keyif alıyorum)Gündüz önce jojobete 100 yatırdım.Sadece netend oyunlardan ikisini biri hotline-2 diğeri de Temple of Nudges ile 400 ü geçip 400 çektim.
O zaman bir roll yapılır dostKim demiş netend kazandırmıyor.Netend oyunlarda hiç zarar etmiyorum.Ve de oyunların %90 ini çok seviyor ve keyif alıyorum)
Ne oynuosunKim demiş netend kazandırmıyor.Netend oyunlarda hiç zarar etmiyorum.Ve de oyunların %90 ini çok seviyor ve keyif alıyorum)
Yapıyorsun bu sporuuuYeni başladık.Birde betofice siteye ilk yatırım hoşgeldin bonusu kullandim.( pek yatırım bonusu kullanmam ya deneyelim diye)
Galatasaray maçı 4.gol: Serbest vuruş ile kupon aldım.Deplasman frikik ile attı.15 ₺ lik 19.0 oranEkli dosyayı görüntüle 232718
Sukret almışin işte400 tl yi tabi anında yollarlar. benim 4700 liramı sabaha anca yollamışlardı.