- 6,872
- 10,914
- 113
Bol şanscash out almayı düşündüm baya ama fb macının 2.5 üst olma seklinden sonra beklemek daha mantıklı geldi bakalım bol sans herkese
Ekli dosyayı görüntüle 327496
Bol şans reis kazanır umarımcash out almayı düşündüm baya ama fb macının 2.5 üst olma seklinden sonra beklemek daha mantıklı geldi bakalım bol sans herkese
Bol şanslar dost Fenerbahçe dk 81 den sonra 3 gol oldu aynı şans Inter maçında olsun 2 gol yeterlicash out almayı düşündüm baya ama fb macının 2.5 üst olma seklinden sonra beklemek daha mantıklı geldi bakalım bol sans herkese
Bol şans dostcash out almayı düşündüm baya ama fb macının 2.5 üst olma seklinden sonra beklemek daha mantıklı geldi bakalım bol sans herkese
aynen cash out alacaktım zaten 17k iyi kar diye sonra dedim 81den sonra 3 maç çıktı işaret falan galiba saldım bekliyorumBol şanslar dost Fenerbahçe dk 81 den sonra 3 gol oldu aynı şans Inter maçında olsun 2 gol yeterli
ne diyon gardasım var mı oluruGardasim bol şans
Bol şans dost 2 gol bile çıkmazsa şu maçtan onların ayıbıcash out almayı düşündüm baya ama fb macının 2.5 üst olma seklinden sonra beklemek daha mantıklı geldi bakalım bol sans herkese
Ah o işaretler yok mu çok kandirikci da olabiliyoraynen cash out alacaktım zaten 17k iyi kar diye sonra dedim 81den sonra 3 maç çıktı işaret falan galiba saldım bekliyorum
Bol şans bize bu kuponu getirmek düşer reiscash out almayı düşündüm baya ama fb macının 2.5 üst olma seklinden sonra beklemek daha mantıklı geldi bakalım bol sans herkese
1 tane atar inter her türlü de 2 gelir mi bilmiyorum ya bakalım risk alıyoruzBol şans dost 2 gol bile çıkmazsa şu maçtan onların ayıbı
aga kesin gelir. inter 2 atacak hiç şüphen olmasın şimdiden hayırlı olsun 🍀 😍cash out almayı düşündüm baya ama fb macının 2.5 üst olma seklinden sonra beklemek daha mantıklı geldi bakalım bol sans herkese
Bol şans dostcash out almayı düşündüm baya ama fb macının 2.5 üst olma seklinden sonra beklemek daha mantıklı geldi bakalım bol sans herkese
Bekle dost değer riske arada 53 k varaynen cash out alacaktım zaten 17k iyi kar diye sonra dedim 81den sonra 3 maç çıktı işaret falan galiba saldım bekliyorum
Sansin bol olsun dostcash out almayı düşündüm baya ama fb macının 2.5 üst olma seklinden sonra beklemek daha mantıklı geldi bakalım bol sans herkese
Bu tenekelerin şimdiye 2/3 atması lazımdı monza bir gol yesin ikinci gol hemen arkaya gelir knka delik erken açılmalıne diyon gardasım var mı oluru
bol sansBol şans