- 6,872
- 10,914
- 113
Bool şansvira bismillah
birtakım nedenlerden dolayı artık cekilis, etkinlik, dagıtım vb. seyleri yapmama kararı aldım. tutarsa belki sevdigim, güvendigim bir iki kisiye güzellik yaparım. para icin takip edecek varsa etmese de olur. bol şans herkese
Ekli dosyayı görüntüle 326797
normalde hayır da betbox ftn kodunu yollamıs bugün onu kullanayım dedimHala cyrpto da mi oynuyon dost
Bol şanslar dostvira bismillah
birtakım nedenlerden dolayı artık cekilis, etkinlik, dagıtım vb. seyleri yapmama kararı aldım. tutarsa belki sevdigim, güvendigim bir iki kisiye güzellik yaparım. para icin takip edecek varsa etmese de olur. bol şans herkese
Ekli dosyayı görüntüle 326797
Bol sansBaşarılar cnm
Bize geleli 1 hafta oldu bu sefer erken gönderdiler biriktirsem 20k para olcakti geleni o gün yok ediyoz vbetcrypto da 150 bin yatırım var mı çekiliş carorda da yarın üyelere bir türlü çıkmayan cekilisnormalde hayır da betbox ftn kodunu yollamıs bugün onu kullanayım dedim
düz vbete vardır da kriptoya yoktur o kadarBize geleli 1 hafta oldu bu sefer erken gönderdiler biriktirsem 20k para olcakti geleni o gün yok ediyoz vbetcrypto da 150 bin yatırım var mı çekiliş carorda da yarın üyelere bir türlü çıkmayan cekilis
Gerçe olm kafa gitti bu attıgım kupon da düz vbette kriptoda degildüz vbete vardır da kriptoya yoktur o kadar
Tüh be benimle aynı kategoridesindir o zaman rakip olduk dost 15-150 bin arası cekilisindesindüz vbete vardır da kriptoya yoktur o kadar
Birleşti ya 2 siGerçe olm kafa gitti bu attıgım kupon da düz vbette kriptoda degil
Bak bakalım kaç tane varmisGerçe olm kafa gitti bu attıgım kupon da düz vbette kriptoda degil
44 tane varBak bakalım kaç tane varmis
Vbetcrypto çekilişi bu 10 kişi 1000 ftn kategorisindeyiz belki çıkar birimize vbettryi geç kanka o güzel slotlarini yerim.onlarin hep aynı tezgâh44 tane var
ne zaman birleşti ki bunlar mart ayında yarım milyon yatırım yapmısımdır düz vbete en az
bir bok cıkmaz bizeVbetcrypto çekilişi bu 10 kişi 1000 ftn kategorisindeyiz belki çıkar birimize vbettryi geç kanka o güzel slotlarini yerim.onlarin hep aynı tezgâh
Öyle deme la spor jackpot vurdu geçen nasıl oldu anlamadım girdim baktım 3 bin var oynadım 7 bin oldu rulette ha 10 olsun derken gitti 10 olsa 20 yi zorlardim hastayız biz maksat kumar olsunbir bok cıkmaz bize