- 87,095
- 66,518
- 113
UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ilk maçında yarın deplasmanda Galler ile karşı karşıya gelecek A Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörü Vincenzo Montella, Premier Lig'de oynayan birçok oyuncuyu kadrosunda barındıran Galler'in zorlu bir rakip olduğunu söyledi.
Vincenzo Montella, karşılaşmanın oynanacağı Cardiff City Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına milli oyuncu Çağlar Söyüncü ile katıldı.
"EURO 2024 gibi bir turnuva geçirdiğimiz için gururluyuz." sözleriyle basın toplantısına başlayan Montella, şöyle konuştu:
"Turnuvadaki son maçımızda daha farklı bir skorla yolumuzda ilerleyebilirdik ama maalesef hayalimizi durdurmak zorunda kaldık. Tüm futbolcularıma tekrar teşekkür etmek istiyorum. Avrupa Şampiyonası'ndan sonra sevgi yağmuruna tutuldum, hatta İtalya'da da bunu hissettim. Tanıdıklarımı geçtim, tanımadığım insanlar da kendi ülkeleri elendikten sonra bizi desteklemeye başladılar. Onlar da maçlarımızı takip etti, artık bu geçmişte kaldı, şimdi yeni futbolcularımızın dahil olduğu yeni bir maceraya başlıyoruz. 22 senelik bir Dünya Kupası hasreti var. Uluslar Ligi, Dünya Kupası'na gitme yolunda da bizim için çok önemli. Eylül ayı kritik bir aydır futbolcular için fiziksel kondisyonları tam anlamıyla oturmamış olabilir. Maç ritmini yakalamak sadece antrenmanla olmuyor, maç oynamanız gerekiyor. Oyuncular biraz yorgun olabilir."