Ne diye isticezArkadaşlar VİPPARK canlı destekten istediğiniz taktirde 75 tl nakit bonus veriyor 250-500 arası çekim yapabiliyordunuz çevrimi yok 100 tl yatırım şartı var geçen hafta çektim
canlı destekten direkt olarak sms geldi dersen verir arkadaştanta yaptım verdiler bir şey sormadan battım amaNe diye isticez
. bunu es geçmeyin lütfen arkadaşlarArkadaşlar bu tarz bonus önerir misiniz acil olarak yarın manitayla buluscam paraya ihtiyacım var çevrimi kolay olscak şekilde lütfen
deneme bonusu kral alamazBunu eski üyeler alabiliyor mu
LinkNe diye isticez
anlamı yok kral sevdigim bi animeden karakterin ismiydizenin ne demek kardeş anlamını merak ettimde @zenin
bilmiyom reis bu zamana kadar az çok böyle yaptım çok acil lazımdı ondan böyle bir şey istedimhmm iyi güzel kardes . anlıyorum seni evet paraya ihtiyacın var da kolay çevrimli öyle bonus kalmadı zenin kardes
İnsan bı link koyar girer bakardıkArkadaşlar VİPPARK canlı destekten istediğiniz taktirde 75 tl nakit bonus veriyor 250-500 arası çekim yapabiliyordunuz çevrimi yok 100 tl yatırım şartı var geçen hafta çektim
ödüyor mu reis ona göre yatiralim 100Arkadaşlar VİPPARK canlı destekten istediğiniz taktirde 75 tl nakit bonus veriyor 250-500 arası çekim yapabiliyordunuz çevrimi yok 100 tl yatırım şartı var geçen hafta çektim
bana odedi reisödüyor mu reis ona göre yatiralim 100
yatırıp çekim veriyorsun 100 hesapta kalıyorödüyor mu reis ona göre yatiralim 100
slotları çöp hiçbirsey vermedibana odedi reis