- 1,014
- 552
- 113
www.wantedbet571.com
Site hakkinda bilgim yok bende yeni gördüm 200.tl deneme bonusu her alanda gecerli 3bin yap 200 cek
Site hakkinda bilgim yok bende yeni gördüm 200.tl deneme bonusu her alanda gecerli 3bin yap 200 cek
anasnnı s.... 200 kişi var canlıdawww.wantedbet571.com
Böyle bonuslari almıyorum artıkwww.wantedbet571.com
Bence de götlerine soksunlarBöyle bonuslari almıyorum artık
gitti gidiyor mu batmamıza ramak mı var moruk memleketin geleceği tehlikeye girmiş artık bu saatten sonra batması mı kaldıBu saatte bu kadar kuyruk
Ne olduğumuz ortada ülke gitti gidiyor tam batakliktayiz ve batmamiza ramak var.3 kuruş için bu saatte hala bu kadar kişi kuyrukta
Aslında aynı seyleri söylüyoruz hayatımız sikilmisgitti gidiyor mu batmamıza ramak mı var moruk memleketin geleceği tehlikeye girmiş artık bu saatten sonra batması mı kaldı
Ben size 200 atayım 1000 yapın 500 500 boluselim bu nasıl şarttır agawww.wantedbet571.com
Bro yap bi çekiliş güzel bi kupon at şans gelirse millete sigara parasi ciksinBen size 200 atayım 1000 yapın 500 500 boluselim bu nasıl şarttır aga
Yaz 100 dolar babarabar duş 😂aren diye bi karı katıldı measja aynı cevabı yazıp duruyor deneme bonusu istiyorum diyorum Ayrıcalıklarla dolu Wantedbet ailesine hoş geldiniz. yazıp duruyor
mal amq