- 392
- 1,058
- 93
Aga sen nasıl bir adamsın.Harbiden çılgın falansın bak yeminleDk 59'da alındı.
Oran güzel devrede 3.5 üst alacaktım oran 1.60 dı almadım bekledım yukselmesı ıcın, 2.yarı başında hemen gol geld.
risk alıp 4.5 aldım bakalım.
Ekli dosyayı görüntüle 75854
bol şansDk 59'da alındı.
Oran güzel devrede 3.5 üst alacaktım oran 1.60 dı almadım bekledım yukselmesı ıcın, 2.yarı başında hemen gol geld.
Bol şans hocamDk 59'da alındı.
Katılıyorum biz de her oynadığımız kuponu paylaşsak burada erhanım sana da iyi gecelerYav nispet yapar gibi kupon paylasıyosun foruma faydası falan yok bunun
biz 500 kazanıp 100 lira dağıtınca ayıp mı ettik acaba diyoruz.
Bizimde borcumuz var bir dünya.
Foruma yararlı olacaksan bastan onu ayakta tutan insanlara 3 kurus faydan olsun.
Öyle 2k basacağına 1900 basta 100 lirasını at millete en azında bak foruma faydan olur.
Bir kaç kere gördüm seni pinti adamsın
Burdaki arkadasların duygularına yeterince tercuman oldum sanırım
iyi aksamlar herkese!
Yav nispet yapar gibi kupon paylasıyosun foruma faydası falan yok bunun
biz 500 kazanıp 100 lira dağıtınca ayıp mı ettik acaba diyoruz.
Bizimde borcumuz var bir dünya.
Foruma yararlı olacaksan bastan onu ayakta tutan insanlara 3 kurus faydan olsun.
Öyle 2k basacağına 1900 basta 100 lirasını at millete en azında bak foruma faydan olur.
Bir kaç kere gördüm seni pinti adamsın
Burdaki arkadasların duygularına yeterince tercuman oldum sanırım
iyi aksamlar herkese!
beyler bu başlık ( İddaa Kupon Paylaşım Alanı ) dağıtım yapmayabilir kuponunu paylaşmak istemiş @weco91 şans dileyebilirsin sadece..bu tarz yorumlar huzur kaçırabilir gerek yok anlayışınız için teşekkürlerKatılıyorum biz de her oynadığımız kuponu paylaşsak burada erhanım sana da iyi geceler
Haklısın polemiğe gerek yok ama ben olsam utanırım yapamam bunu teşekkürler Shellacbeyler bu başlık ( İddaa Kupon Paylaşım Alanı ) dağıtım yapmayabilir kuponunu paylaşmak istemiş @weco91 şans dileyebilirsin sadece..bu tarz yorumlar huzur kaçırabilir gerek yok anlayışınız için teşekkürler
Teşekkürler Başkan iyi geceler herkeseson 5 dakika 2 gol için zora girdi son dakikaya kadar beklenir futbol bu herşey olabilir
İyi bayramlar kobra necdet ooohhh senı görünce o geliyor aklımaTeşekkürler Başkan iyi geceler herkese