- 541
- 16
- 28
Rusya Premier Ligi’nde sezona galibiyetle başlayan Rostov, iyi bir başlangıç yapan Spartak Moskova’yı konuk ediyor. Moskova ekibinin Sochi karşısında aldığı 3 puan beni tatmin etmedi. Deyim yerindeyse Sochi dünyaları kaçırdı. Son vuruşlarda biraz daha iyi olsalardı Spartak Moskova karşısında ilk yarıdan işi bitirebilirlerdi. Karşılaşmanın son 10 dakikasında baskılı olan taraf Moskova ekibiydi. Nitekim 90+3’te bu baskınının sonucunu alarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Rostov ise sezonun en hazır ekiplerinden gibi görünüyor. Orenburg karşısında alınan net galibiyet ve takımın görüntüsü tatmin ediciydi. Ezici üstünlükle pozisyon arayan, organize olan ve kaleyi yoklayan taraftı. Genel olarak Rostov sezonun iddialı takımlarından gibi. Spartak Moskova’nın Sochi karşılaşmasını referans aldığımızda bu karşılaşma için söylenecek çok fazla şey yok aslında. Rostov 3. bölgede çok daha etkili bir takım. Eğer Spartak Moskova, Sochi karşılaşmasındaki gibi pozisyon verirse Rostov’un hücum hattı affetmez. Ben ilk yarı ve maç sonucu Rostov diyorum ama risk almayı sevmeyenler direkt Rostov galibiyetine oynayabilirler.