- 7,730
- 3,519
- 113
Banada yazdı dün +63 den bir bayan dolandırıcı sanirsam bu devirde kimse kimseye bedava para vermezSon zamanlarda bu tür mesajlar gelmeye başladı nedir ne değildir bilgim yok..
Bilgisi olan var mı?Ekli dosyayı görüntüle 370530
Senden bi uçan bide kaçan 😁Ben 550 tl koparmıstım bunlardan sonra level atlaman ıcın 150 gonder dediler 550 yeter bana dedım engelledım
@Enişte ile takıla takıla ona benzedin dostum: )))Ben 550 tl koparmıstım bunlardan sonra level atlaman ıcın 150 gonder dediler 550 yeter bana dedım engelledım
la level diyo ne levelı aw gonderıceksen tek levelden devam edelım dedım@Enişte ile takıla takıla ona benzedin dostum: )))
eyw hocaefendiSenden bi uçan bide kaçan 😁
gozlerı tehlıkelı bakıyor halaogluBanada dün bu bayan yazdı Ekli dosyayı görüntüle 370534
Hiç akil-mantik alıyor mu günlük kim kime o kadar para vermiş 😉Son zamanlarda bu tür mesajlar gelmeye başladı nedir ne değildir bilgim yok..
Bilgisi olan var mı?Ekli dosyayı görüntüle 370530
Onu biliyorum ama bu çok başka birşey onla alakalı degilBeyleer haberlerde çıktı.
15 milyon Türk vatandaşı datası yurt dışında piyasada ..Bir çok site var bu datalari satiyorlar.
Senegal Nijerya Filipinler Hindistan gibi ülkelerden ariyorlar.
Amaçları ne koparirsak kar.
Alt kültür insanları oldukları için beyinleri fazla çalışmıyor bunların.Baska ülkeden başka ülkeye dolandırılicik yaparız sanıyorlar
Tosuncuk ta Böyle Zengin Oldu 😂 Önce Level dedi Verdi Sonra Aldı Bidaha geri Vermedi.la level diyo ne levelı aw gonderıceksen tek levelden devam edelım dedım
Aynen dost siteler bilgilerimizi veriyor tehlike bu işlerBeyleer haberlerde çıktı.
15 milyon Türk vatandaşı datası yurt dışında piyasada ..Bir çok site var bu datalari satiyorlar.
Senegal Nijerya Filipinler Hindistan gibi ülkelerden ariyorlar.
Amaçları ne koparirsak kar.
Alt kültür insanları oldukları için beyinleri fazla çalışmıyor bunların.Baska ülkeden başka ülkeye dolandırılicik yaparız sanıyorlar