- 7,020
- 7,082
- 113
Bol sans bro büyük oynamissinİlk maç biraz zor ama hedefe çok yaklaşımım gelirse. Ayrıca hedefe ulaşırsam 3-5 arkadaşa şans parası atarım
Ekli dosyayı görüntüle 368740
Merhaba reis bol şans diliyorum takipteyim şans seni kutsasinİlk maç biraz zor ama hedefe çok yaklaşımım gelirse. Ayrıca hedefe ulaşırsam 3-5 arkadaşa şans parası atarım
bol şansİlk maç biraz zor ama hedefe çok yaklaşımım gelirse. Ayrıca hedefe ulaşırsam 3-5 arkadaşa şans parası atarım
Bol şanslarİlk maç biraz zor ama hedefe çok yaklaşımım gelirse. Ayrıca hedefe ulaşırsam 3-5 arkadaşa şans parası atarım
ilk yarı bitmişİlk maç biraz zor ama hedefe çok yaklaşımım gelirse. Ayrıca hedefe ulaşırsam 3-5 arkadaşa şans parası atarım
Bol şans dostİlk maç biraz zor ama hedefe çok yaklaşımım gelirse. Ayrıca hedefe ulaşırsam 3-5 arkadaşa şans parası atarım
İlk maç biraz zor ama hedefe çok yaklaşımım gelirse. Ayrıca hedefe ulaşırsam 3-5 arkadaşa şans parası atarım
aynen büyük girdik bakalım sonuç ne olacakBol s
Bol sans bro büyük oynamissin
Guzel tercih ama bro yuzde 90 gelir diyorumaynen büyük girdik bakalım sonuç ne olacak
aynen büyük girdik bakalım sonuç ne olacak
bundan sonra bi adım yeter zaten hedefeaynen büyük girdik bakalım sonuç ne olacak
Deplesmanin bir gölüne bakıyor bu kuponaynen büyük girdik bakalım sonuç ne olacak
60 a kadar 1 gol çıksa darlanmasak bariGuzel tercih ama bro yuzde 90 gelir diyorum
bu gelsinde sonrasını getiririmbundan sonra bi adım yeter zaten hedefe