- 234
- 88
- 28
Üye olduktan sonra otomatik ekleniyor ne kar ederseniz sizin yatırım yapmadan çekmek için min 36 usdt yapmaniz lazım yatırım çekmek isterseniz de 5 usdt guvenilirdir ben 36 usdt çektim
Nasıl oluyoÜye olduktan sonra otomatik ekleniyor ne kar ederseniz sizin yatırım yapmadan çekmek için min 36 usdt yapmaniz lazım yatırım çekmek isterseniz de 5 usdt guvenilirdir ben 36 usdt çektim
DmÜye olduktan sonra otomatik ekleniyor ne kar ederseniz sizin yatırım yapmadan çekmek için min 36 usdt yapmaniz lazım yatırım çekmek isterseniz de 5 usdt guvenilirdir ben 36 usdt çektim
Yaz komserim
Burda konusu açılmıştı la o zaman yatırımsızdı ben 36 usd cekmiştimNasıl oluyo
Aynen reisXm Forex mi ?
Seni namuslu dolandırıcı ilan ettimÜye olduktan sonra otomatik ekleniyor ne kar ederseniz sizin yatırım yapmadan çekmek için min 36 usdt yapmaniz lazım yatırım çekmek isterseniz de 5 usdt guvenilirdir ben 36 usdt çektim
Almayan vardir bende 36 usdt çektimBurda konusu açılmıştı la o zaman yatırımsızdı ben 36 usd cekmiştim
Ben yapmadım ya Bunu nasıl yaparızBurda konusu açılmıştı la o zaman yatırımsızdı ben 36 usd cekmiştim
La ben almadım şunu Nasıl yaparız öğretAlmayan vardir bende 36 usdt çektim
Gel gel özele gelBen yapmadım ya Bunu nasıl yaparız
Üye oluyorsun kimlik onayı felan cart curt alıyorsun burda bişey vardı ben onsan almıştım ya hızlı batıyon hızlı çıkıyon tam unuttum bendeBen yapmadım ya Bunu nasıl yaparız
Ben namusluyumdur komserim 🤣Seni namuslu dolandırıcı ilan ettim
Ogrenirsen banada anlat basit iseBen yapmadım ya Bunu nasıl yaparız
Ben yapmadım ya Bunu nasıl yaparız
Ben 36 dolar yapana kadar perişan oldum başta guvenmedim 20 dolardayken dedin 5 dolar yatırrim öyle yakldi en son baktım 37 dolar olmuş hemen çektim al sat yaptım yapmasaydim daha fazla yapardım belki 150 dolar çekerdimÜye oluyorsun kimlik onayı felan cart curt alıyorsun burda bişey vardı ben onsan almıştım ya hızlı batıyon hızlı çıkıyon tam unuttum bende
Normal üye ol kimlik falan onayla otomatik ekleniyor ondan sonra işlem yap kendine BTC hareketli yaparsın biseylerLa ben almadım şunu Nasıl yaparız öğret
Ben baya oldu yapalı 5dk felan sürmüştü o zaman yatrımsızdıBen 36 dolar yapana kadar perişan oldum başta guvenmedim 20 dolardayken dedin 5 dolar yatırrim öyle yakldi en son baktım 37 dolar olmuş hemen çektim al sat yaptım yapmasaydim daha fazla yapardım belki 150 dolar çekerdim
Halen yatırımsiz ama min 36 dolar cekebilirsinBen baya oldu yapalı 5dk felan sürmüştü o zaman yatrımsızdı