- 1,715
- 537
- 113
Arkadaslar 5000 tl kredi cekip
Milan-Roma macina 3.5 üst bastim 2.60 orandan
Yatarsamda dahada oynamam tovbe diycem
yasaldan mı oynadın ( tekli maç mı bu maç yasal iddaada )yoksa illegalden mi oynadın ( muhtemelen sen harikabetten oynarsın )Arkadaslar 5000 tl kredi cekip
He gardasim harikabetten oynadimyasaldan mı oynadın ( tekli maç mı bu maç yasal iddaada )yoksa illegalden mi oynadın ( muhtemelen sen harikabetten oynarsın )
Ekran resmi atsanaHe gardasim harikabetten oynadim
Reis ne yaptın ya umarım gelir ama böyle riske girmeye değer miArkadaslar 5000 tl kredi cekip
Gardasim balik sezonu acildi ben balikciyim tezgah acmak icin bi 12000 felan lazim kredi en fazla 5000 verdiler yoksa oynamazdim eger tutarsa kendi tezgahimi acarim tutmazsa biyerde calismaya devamReis ne yaptın ya umarım gelir ama böyle riske girmeye değer mi
Gönlünce olsun Reis. Bakalım izliyicem maçı.Gardasim balik sezonu acildi ben balikciyim tezgah acmak icin bi 12000 felan lazim kredi en fazla 5000 verdiler yoksa oynamazdim eger tutarsa kendi tezgahimi acarim tutmazsa biyerde calismaya devam
ya tutmazsabende arsayı sattım konya malayta macına 5.5 üst bastım . tutarsa arsaya villa dikecem