Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yapı Kredi Hk.

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
245
156
43
12.11.2024 tarihinde, bankamizdan kullanmis oldugunuz urunlerinizin tasfiye edilecek alacaklara aktarilmasi sebebiyle hesabinizin kullanimi durdurulmustur. Detayli bilgi icin subenizle gorusebilirsiniz. B001 borcu ödeyemedigim için böyle sms geldi sonrası ne olur bu borcu yapılandırma şansım varmı

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,933
881
113
12.11.2024 tarihinde, bankamizdan kullanmis oldugunuz urunlerinizin tasfiye edilecek alacaklara aktarilmasi sebebiyle hesabinizin kullanimi durdurulmustur. Detayli bilgi icin subenizle gorusebilirsiniz. B001 borcu ödeyemedigim için böyle sms geldi sonrası ne olur bu borcu yapılandırma şansım varmı
Geçmiş olsun kardeşim miktar yüklü mü?

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,232
8,640
113
Ara konuş

kaybeden63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,668
1,788
113
Hoc bir bok olmaz bı sure sonra varlık şirketlerine satarlar borcunu onlar aramaya başlar . İcra dairesinden hiçbir kağıdı imzalama bişey olmaz. Sigortali çalışıyorsan maaş 4/1 hariç bişey alamazlar

Basketmatik01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
919
113
Yapı kredinin yapılandırma hattı vardı numarasını bul ara konuş taksitlendir

iso0625

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
956
386
63
Dost ara yapılandır benimde aynıydı yapilandirdim kolaylık sağlıyorlar

torkmeal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
204
64
28
kesinlikle yapılandırma yapmayın 5 banka varlık yönetimde devlet bankası hariç yapılandırma yapmak tamamen akılsızlık dm atın bilgi vereyim

torkmeal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
204
64
28
bence de ekstra sokuyorlar yine ödeyemiyorsun bunun üstüne ekstra biniyor
2019 dan kalma 150k(bulunduğum semtte yarım daire parası) borc var pazarlık etmek için arıyorlar max win alinca anlaşırız deyip kapatıyorum 😁😁 yapılandırma demek bankaların tamamen tuzağı

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,230
581
113
2019 dan kalma 150k(bulunduğum semtte yarım daire parası) borc var pazarlık etmek için arıyorlar max win alinca anlaşırız deyip kapatıyorum 😁😁 yapılandırma demek bankaların tamamen tuzağı
2019 da 150 bin yedim . 2023 te 60 olarak ödedim kredi notum harika olmuş suan kredi kartı verdiler yine asdasdadsad. o boşlukta

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
245
156
43
Yapacak bişi yok kardeş toplu ödeme imkanı yok onlarında anlaşmaya varacağı yok lanet olsun diyip taksit taksit çalışıp oducez artık

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,230
581
113
Yapacak bişi yok kardeş toplu ödeme imkanı yok onlarında anlaşmaya varacağı yok lanet olsun diyip taksit taksit çalışıp oducez artık
hocam bak üzerine mal mülk yoksa eve kağıt gelmesinde sıkıntı yoksa siktir et . ileride paran olunca ödersin . ben öyle yaptım 4 yıl ne kredi ne kredi kartı verdiler açık icra var diye 2024 subatta ödedim geçen hafta 25 bin limit kk verdiler . kredi notum ilk çektiğimde bile bu kadar yüksek değildi şuan 1550

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,230
581
113
hocam bak üzerine mal mülk yoksa eve kağıt gelmesinde sıkıntı yoksa siktir et . ileride paran olunca ödersin . ben öyle yaptım 4 yıl ne kredi ne kredi kartı verdiler açık icra var diye 2024 subatta ödedim geçen hafta 25 bin limit kk verdiler . kredi notum ilk çektiğimde bile bu kadar yüksek değildi şuan 1550
avukatlar kul kölen oluyor başta öyle esip kükrediklerine bakma gerekirse açma gerekirse tel değiştir . 3 4 yıl sonra diyorsun ki ben hepsiin ödiyemem param yok bir miktar söyleyin ödeyip kapatayım . söylüyorlar beğenmiyorsun tamam diyorsun ben bu kadar ödeyebilirim kabu lettiğinizde arayın 1 yıl daha geçiyor hem para enflasyonda değer kaybediyor hemde sen aynı miktarda sabit kalıyorsun . ve onlar seve seve kabul ediyorlar

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,230
581
113
tam benim kafa ya kanka sadece kredi puanı kas 500k-1m arası patlat yalabilrsen küçük esnaf posu felan al -2-3 m zorlarsin
hocam hedefim en yüksek 2000 puana ulaşmak . sonra bir işe girip 2 3 ay çalışıp kredi patlatıp yurtdışına gideceğim okul bitene kadar bekliyroum mühendis olacam . bakalım kısmet şuan 1 kuruş borç yapmyıorum ne hayat için ne kumar için

benim bir abim var ufuk diye 2008 de 23 bin total borcu var o zamanlar 2 3 tane araba alınıyor bir evin yarı parası . geçen 2900 tl ödedi kapattı hepsini varlık fonuna devretmişler.

zaten bu bankalar 1milyar tl borcu 100 150 milyon tlye varlık şirketlerine ihale ediyoralr . adamlar 10 da 1 i 20 de 1i ne koparırsa kar diyor tabi türkiye burası milleti tehdit ediyorlar orası ayrı . hiç muhattap bile olmayacaksın . tehdit eden avukat ıgideceksin baroya şikayet edeceksin

ENFLASYON OLAN ÜLKEDE BORÇ ÖDENMEZ BORÇ ALINIR . 1 MİLYAR TL BANKADA PARAN OLSUN YİNE BİRŞEYİ KREDİ İLE ALIRSIN .
ENFLASYON OLMAYAN ÜLKEDE BORÇLANMAZ BORÇ ÇEKİLMEZ

Hunreis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,738
1,338
113
Oclari milletin canını alçak sanki yok kardeşim garibanda paranın ne işi var olsa niye çeksin kredi amw