- 765
- 496
- 63
Gecmıs olsun yazık olmuş cidden ama idda böyle birşeyDeplasmani birde favori gosteriyolar gerideyken oynadim mac ska gibii adam 5 orandan yeniyorEkli dosyayı görüntüle 51488
İddada favori takımların kazanma ihtimali yüzde 20Deplasmani birde favori gosteriyolar gerideyken oynadim mac ska gibii adam 5 orandan yeniyorEkli dosyayı görüntüle 51488
Aynen öle geçen hazırlık maçlarından sürpriz maç ariyorum buldum bitane 5.60 oranı var depin 1.24 öle biseydi eve 70 attım 7-1 ev yendiHer zaman favori takım yenseydi herkes zengin olurdu zaten
Cleveland'da gitti deplasmanda Denver'a yendi degişik degişik işlerDünkü Milwakue maçına oynayanlar varsa onlarda bıraksın iddiayı son 6 dakikada 6 sayı çıktı meşhuuuuuuuuur NBA da koskoca 6 dakkada 6 sayı evet yalnış duymadınız. Son 6 dakika kala barem 246.5 tu ve maç 223 sayıda bitti . Şerefsiz adiler.
Tabii ki atar maçı izledim son per potayı sökmüşlerdi anca bu kadar..Buna bir aciklama yapabilecek var mi 3. Ceyrek 35 sayı atan takim 4. Ceyrek 4 sayi mi atar?
Ciddi bir tane yorum gelsinde rahatlayayim bendeEkli dosyayı görüntüle 51536
Bu lig tam şike ligi kardeşim geçmiş olsunBuna bir aciklama yapabilecek var mi 3. Ceyrek 35 sayı atan takim 4. Ceyrek 4 sayi mi atar?
Ciddi bir tane yorum gelsinde rahatlayayim bendeEkli dosyayı görüntüle 51536