Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Yıllar Geçse de Unutamıyorum

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
Biraz da muhabbet edelim ne demis atalarimiz
Gönül ne kahve ister ne kahvehane
Gönül muhabbet ister kahve bahane
Aynen oyle gelin biraz da burada zamaninda soyle bir kuponum vardi tuttu gozuyle bakiyordum nasi tutmadi hala inanamiyorum dediginiz veya boyle bir kuponum vardi kaybetti diye takibi biraktim sabah siteye bi girdim tutmus ben sok diye hatirladiginiz kuponlar var mi bakalim aramizda en iyi adrenali kim yasamis :)

mk25000

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
577
107
43
7500 tl kazanacağım kupon Darmstadt bielefed maçında 66 dakika da 10 korner atıp geri kalanında atamayip kaybeden kupon

Specter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
131
14
18
maç başında bir gol aldığım ve maçta 3 penaltı iki direk ve 2 kırmızının çıktığı 26 isabetli şut çıkan maçta gol çıkmayan kuponum 22bin veriyordu üni 2 de idim :D

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,494
154,442
113
Ben hergün adrenalin yaşıyorum ya tek maçtan gidiyor yada tek golden gidiyor, bu devamlı tekrarlanıyor stabil :oops::rolleyes:

Rastaman35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,837
1,316
113
Monchengladbach augsburg maçı bayi kuponumdu son maç ti augsburgun 3.60 oranı vardı ona kalmıştım ilk yarı 0 bitti 55 de golü buldu augsburg kupon 11bin veriyordu bayide bilgisayardan takip ediyorum dakika 90+5 de monchengladbach gol attı monitörü kırmıştım ölsem unutmam 600 lirada monitör parası girmişti :D

joebass

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
843
234
43
Daha lisedeyim NBA iddaaya yeni eklendi bi kupon yaptım tabi o zamanlar maç takip etme diye bişey yok sabah kalktım ntvspor altyazıdan maçları kontrol ettim kupon kazanmış öğrenci işi o zamanın parasıyla 170 lira filan veriyordu kız arkadaşıma mesaj attım buluşalım dedim üstümü başımı değiştirdim parfümümü sıktım bayiye gittim kuponu verdim adama makinadan geçirdi ikramiye yok abi bi daha sok makinaya bi yanlışlık olmalı filan sonra sonuçlara baktık maçın biri uzamış ntvspor alt yazısında yazmıyor tabi uzadığı hayal kırıklığıyla eve dönmüştüm :(

Brs20

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
247
103
43
Ilk iddaa nin ilk bulteninde dediler ki ya 30 40 tane mac var istedigine istedigini oynayabiliyorsun.
Nasıl diye sordum e o zaman ben hep kazanirim :)
E oyna dediler tamam dedim
Kuponu doldurdum 11 mac 11 i de taraf bahsi 4 tane beraberlik var.
Misli olayinida bilmiyorum 1 liralik oynadim gayri ihtiyari.
Bayideki arkadas sordu kac paralik olacak bu 1 lira dedim :))

Velhasil aksamustu kuponun kazandigini gordum 495 lira. Gorenler yuhh dedi bende 495 lira cok para degilki diyorum 10 tl oynasan 5k yapiyor iste.
O kuponun arkasindan belkide 1 yıl boyunca hic bir kuponum kazanmadi.