- 436
- 427
- 63
birazdan başlayacağım aklıma bir maç takıldı darüşşafaka samsun maçı var samsunda yabancılar yok mu acaba handikap birden 26 oldu yükseldi bilgisi olan var mı
Samsun tam bir şikeci takım güvenme o maçabirazdan başlayacağım aklıma bir maç takıldı darüşşafaka samsun maçı var samsunda yabancılar yok mu acaba handikap birden 26 oldu yükseldi bilgisi olan var mı
Bol şanslar dostbirazdan başlayacağım aklıma bir maç takıldı darüşşafaka samsun maçı var samsunda yabancılar yok mu acaba handikap birden 26 oldu yükseldi bilgisi olan var mı
Samsun tam bir şikeci takım güvenme o maça
Bol şansbirazdan başlayacağım aklıma bir maç takıldı darüşşafaka samsun maçı var samsunda yabancılar yok mu acaba handikap birden 26 oldu yükseldi bilgisi olan var mı
Başka maçlara bak dost bol şansbirazdan başlayacağım aklıma bir maç takıldı darüşşafaka samsun maçı var samsunda yabancılar yok mu acaba handikap birden 26 olduyükseldi bilgisi olan var mı
Bol şanslar3 adım dedim de şu maça da girmeden geçemedim tutarsa 1900 ile devam tutmazsa 1000 liradan 3 adım
Ekli dosyayı görüntüle 495054
3 adım dedim de şu maça da girmeden geçemedim tutarsa 1900 ile devam tutmazsa 1000 liradan 3 adım
Bol şanslar dostum hızlıdan alalım içeri
Ekli dosyayı görüntüle 495054
sagol kadım dosutm demboBol şanslar dostum