Beyler maaşta borçları dağıttım elime para kalmadı fazlası lxım bana çok yavas ve ufak ufak gidicem isteyen takip edebilir kazanırsak görürüz birkaç arkadaşımızı özelden yazmayın lütfen maaş param o yüzden yardımcı olamam kazanmadan
Arıyorum kral mantıklı birşeyBol şanslar cevrimsiz varsa alinir
bol şanslar dostum. 2500 tl gibi bi yatırım yapıcaksan eger bence bonus cevrımı olursa ugrasma derim kazanc oldugu anda direk cekebılmen ıcınBeyler maaşta borçları dağıttım elime para kalmadı fazlası lxım bana çok yavas ve ufak ufak gidicem isteyen takip edebilir kazanırsak görürüz birkaç arkadaşımızı özelden yazmayın lütfen maaş param o yüzden yardımcı olamam kazanmadan
Kasa da çok dukuskmus bol şans 😅😁💸💸Beyler maaşta borçları dağıttım elime para kalmadı fazlası lxım bana çok yavas ve ufak ufak gidicem isteyen takip edebilir kazanırsak görürüz birkaç arkadaşımızı özelden yazmayın lütfen maaş param o yüzden yardımcı olamam kazanmadan
Bol şans 👍Beyler maaşta borçları dağıttım elime para kalmadı fazlası lxım bana çok yavas ve ufak ufak gidicem isteyen takip edebilir kazanırsak görürüz birkaç arkadaşımızı özelden yazmayın lütfen maaş param o yüzden yardımcı olamam kazanmadan
Haydo bakalım getirelim17.5 ğst 3. Set