- 6,446
- 3,612
- 113
Beyler kafam o kadar bozuk o kadar bozukki her bayram bunu yaşamaktan bunaldım… ne zaman mutlu olacağız biz … ne zaman yemin ederim delircem artık ya…
Papatya çayı iç.Beyler kafam o kadar bozuk o kadar bozukki her bayram bunu yaşamaktan bunaldım… ne zaman mutlu olacağız biz … ne zaman yemin ederim delircem artık ya…
Kumarı birakBeyler kafam o kadar bozuk o kadar bozukki her bayram bunu yaşamaktan bunaldım… ne zaman mutlu olacağız biz … ne zaman yemin ederim delircem artık ya…
Valla cevremde kumar oynamayan yuzlerce insan var. Ve çogu benden bile mutsuzkumri birakin mutlu olun para cebinizde kalir
Yatamiyorum kanka geceleri dusunmekten aklimi oynatacm gram huzurum yok yemn ederm nefes almaktan tiksnyrm seni iyi anliyorumBeyler kafam o kadar bozuk o kadar bozukki her bayram bunu yaşamaktan bunaldım… ne zaman mutlu olacağız biz … ne zaman yemin ederim delircem artık ya…
Aglayacaksaniz oynamayacaksiniz. Kimse size garanti kazanç sağlamıyorYatamiyorum kanka geceleri dusunmekten aklimi oynatacm gram huzurum yok yemn ederm nefes almaktan tiksnyrm seni iyi anliyorum
Yazdigimin kumarla ne alakasi var . Kumardanmi bahsediyorum yazdigimda biraz oku oku anla. Mal geldin mal gidecen. Kumara okadar adapte olmussunki herseyi kumarla bagdastiriyon sen kafayi siyirmissinAglayacaksaniz oynamayacaksiniz. Kimse size garanti kazanç sağlamıyor
Çünkü parası yok adamların. Parasi olan adam mutsuz olmaz. Herşey para bu dünyada.Valla cevremde kumar oynamayan yuzlerce insan var. Ve çogu benden bile mutsuz
EvetÇünkü parası yok adamların. Parasi olan adam mutsuz olmaz. Herşey para bu dünyada.
Huzur evi ziyareti yap ben her hafta yapıyorum sukurlendikce daha çok sukurleniyorumBeyler kafam o kadar bozuk o kadar bozukki her bayram bunu yaşamaktan bunaldım… ne zaman mutlu olacağız biz … ne zaman yemin ederim delircem artık ya…
Aha işte sitelerin sömürü düzeninde en sevdiği oyuncu tipi, siteler için bulunmaz nimet, sorgulama yok biat var. Sitelerin uşağı olarak adlandırailiriz bu tipleri.Aglayacaksaniz oynamayacaksiniz. Kimse size garanti kazanç sağlamıyor
Her kumarbaz ve asosyal bireylerin sıklıkla ya da çok kaybı olduğunda yaşadığı psikolojik hâl. Geçmiş olsun dostum. Bu illetten kurulmadan bu ruh halinden çıkamayacaksin.Beyler kafam o kadar bozuk o kadar bozukki her bayram bunu yaşamaktan bunaldım… ne zaman mutlu olacağız biz … ne zaman yemin ederim delircem artık ya…