- 647
- 262
- 63
Arkadaşlar merhaba. Romanyadan para transferi almak istiyorum ama bankalar çok kesinti yapıyor var mı bildiğiniz kesintisi az olan yöntemler. western union falan da çok kesiyor daha kolay ve ucuz yolu yok mu bu işin.
Zolotoya corona sifir kokosyonla gonderiyor. Ben Azerbaycandan Turkiyeye bu sekilde gonderiyordumArkadaşlar merhaba. Romanyadan para transferi almak istiyorum ama bankalar çok kesinti yapıyor var mı bildiğiniz kesintisi az olan yöntemler. western union falan da çok kesiyor daha kolay ve ucuz yolu yok mu bu işin.
göndericiden komisyon alıyor %2-10 arası senin haberin olmuyor kesinti göndericiden alındığı içinWestern nasıl kesiyor hocam bende Fransa'dan devamlı para alıyorum kesinti olmuyor
En İyisi en masrafsızı kripto Trx ile göndersinArkadaşlar merhaba. Romanyadan para transferi almak istiyorum ama bankalar çok kesinti yapıyor var mı bildiğiniz kesintisi az olan yöntemler. western union falan da çok kesiyor daha kolay ve ucuz yolu yok mu bu işin.
Agacım gönderici de 10 15 Euro işlem ücreti versin Avrupadaki adama dokunmaz Avrupadayım ondan biliyorum 2.000 euroya 20 Euro ücret alıyor,westerni telefonuna indirip öyle yaparsa dahada az işlem ücreti alıyor,öyle denesin ben öyle yapıyorum..göndericiden komisyon alıyor %2-10 arası senin haberin olmuyor kesinti göndericiden alındığı için