- 1,418
- 1,196
- 113
Arkadaşlar yurtdışı olup kapanan cihazlar 1 ocakta açılıyor demişlerdi geçen sohbet ederken bugün baktım açılmamış aynı durumu yaşayan yada bilgisi olan varmı
2-3 gün sonra açılır heraldeArkadaşlar yurtdışı olup kapanan cihazlar 1 ocakta açılıyor demişlerdi geçen sohbet ederken bugün baktım açılmamış aynı durumu yaşayan yada bilgisi olan varmı
Umarım reis teşekkür ederim2-3 gün sonra açılır heralde
Dost kapanan cihaz açılmaz sadece her 1 acakta IMEI süresi uzuyor sıfırlaniyor yaniArkadaşlar yurtdışı olup kapanan cihazlar 1 ocakta açılıyor demişlerdi geçen sohbet ederken bugün baktım açılmamış aynı durumu yaşayan yada bilgisi olan varmı
Yani açılıyor demek buDost kapanan cihaz açılmaz sadece her 1 acakta IMEI süresi uzuyor sıfırlaniyor yani
mesela kapanmasına 10 gün var yeni yıla girdin o uzar komple kapanan açılmaz tekrarYani açılıyor demek bu
Bende kanka 14 o max açılmazsa delirieimArkadaşlar yurtdışı olup kapanan cihazlar 1 ocakta açılıyor demişlerdi geçen sohbet ederken bugün baktım açılmamış aynı durumu yaşayan yada bilgisi olan varmı
Valla ya 1-2 ay açılsa en azından yeter bana ama arkadaş kapandıysa açılmaz diyorBende kanka 14 o max açılmazsa delirieim
benim geçen sene tamamen kapandı 1 ocakta açıldı bu sene bekliypruz bakalım hala açılmasınıValla ya 1-2 ay açılsa en azından yeter bana ama arkadaş kapandıysa açılmaz diyor
Hem e sim hem normal sim süresi bitsede ocağın ilk haftası yani 1 i ile 7si arasında açılıyor yoğunluktan kaynaklı ayın 7sine kadar sürüyor. Başıma geldi oradan biliyorum.Valla ya 1-2 ay açılsa en azından yeter bana ama arkadaş kapandıysa açılmaz diyor
Ağzın bal yesinHem e sim hem normal sim süresi bitsede ocağın ilk haftası yani 1 i ile 7si arasında açılıyor yoğunluktan kaynaklı ayın 7sine kadar sürüyor. Başıma geldi oradan biliyorum.
Dost kapandiysa açılmaz . Sana bu bilgiyi kim verdiyse yanlış vermiş. Kapanmamış cihazin süresi uzar sadece kapanan bı daha açılmaz imei attırabiliyorsan IMEI attirYani açılıyor demek bu
Hayr ağacım telefoncuyum açılır en kötü 1-2 güneDost kapandiysa açılmaz . Sana bu bilgiyi kim verdiyse yanlış vermiş. Kapanmamış cihazin süresi uzar sadece kapanan bı daha açılmaz imei attırabiliyorsan IMEI attir
ağa niye açılsın kapanan cihaz mantığınız alıyormu boşa ümit etmeyinHayr ağacım telefoncuyum açılır en kötü 1-2 güne
Ağa sen kapanmayı telefon kapanması sanıyorsun sanırım bilmediğin konulara yorum yapma lütfenağa niye açılsın kapanan cihaz mantığınız alıyormu boşa ümit etmeyin