- 15,256
- 7,578
- 113
Yazaydın ya benim maçlardan bir taneGelirse 10 kişiye 20 lira kuponumuz hayırlı uğurlu olsun
Ekli dosyayı görüntüle 76347
Özel çalıştım bu maçlaraYazaydın ya benim maçlardan bir tane
E zaten sen de Mol Fehervar alır diye düşünüyorsun yazmış oldum zaten senin düşündüğünü deYazaydın ya benim maçlardan bir tane
2. yarı 1.5 üstü görünce tahmindeki maçı yazdın sandım bakmadım hiç takımlara. Olsun vardır bir hayırUlan Piast maçına oynayacağımız gitmisim Lechia maçına oynamışsin ah ah of ya bakalım belki vardır bunda bir hayır
Mattersburg geçen 2 golde kaldı ev artık mecbur küme dusecek saldırmak zorunda iki takım da goller atar benceMattersburg maçı beni korkutuyor ama diğerleri gelir gibi
Aynen onu yazacaktim gittim listedeki alt düşündüğüm maçı yazmışım umarım o tahminim yanılır ne diyim2. yarı 1.5 üstü görünce tahmindeki maçı yazdın sandım bakmadım hiç takımlara. Olsun vardır bir hayır
bol şans evo yorum yapcam ama biraz negtif en iyisi hic yapmamak bol şansGelirse 10 kişiye 20 lira kuponumuz hayırlı uğurlu olsun
Yap yap zaten kuponu yanlış oynadım en üstteki maçı yanlış yazdımbol şans evo yorum yapcam ama biraz negtif en iyisi hic yapmamak bol şans
orti bol şansGelirse 10 kişiye 20 lira kuponumuz hayırlı uğurlu olsun
Sağol kanka ilk maç geldi 2. maçta da 2 gol var 2 gol kaldı gelirse o da Macaristan daki maça kalicaz hayirlisiorti bol şans