- 2,244
- 1,140
- 113
Esad: Suriyeye kalıcı olarak dönen vatandaşlarımıza 1 ev 1 araba 50.000 $ hibe vereceğiz demiş...
Suriyeli mi olsak. 😁
Suriyeli mi olsak. 😁
Ben gidiyom az da biz orda yasayalimEsad: Suriyeye kalıcı olarak dönen vatandaşlarımıza 1 ev 1 araba 50.000 $ hibe vereceğiz demiş...
Suriyeli mi olsak. 😁
Valla dogruysa parayla suriye kimligi alinir. Ben giderim 2dk durani s...m orasi bile bizden daha medeni diger arap ulkeleri gibi degil suriye modern ulke bakmayn biizm burdakilere buraya hep hizbullah elkaide geldi şamda yasayanlara bakin anlarsnzBiz de gidebilir miyiz
Nasıl olsa burada karnımızı zor duyuyoruz en azından evimiz arabamiz paramız olur ,😁Ben gidiyom az da biz orda yasayalim
Vallah oyle baskan en azından kira ile ulaşımı dusunmeyizNasıl olsa burada karnımızı zor duyuyoruz en azından evimiz arabamiz paramız olur ,😁
Başkanım hakimda o şekilde konuşma artık Suriye vatandaşıyım 🤣🤣ESET öldürecek adam mı arıyor
Bende varım geçiş bana ait Urfa'dan sama 4 5 saate yetisirizHaber doğruysa bende gideceğim isteyen herkese kimlik duzenleyebilirim sorun yok
Avrupa'ya geçiş noktan varmı pekiBende varım geçiş bana ait Urfa'dan sama 4 5 saate yetisiriz
Maalesef Suriye için tanıdık var ırak için var onun dışında yokAvrupa'ya geçiş noktan varmı peki
Eset değil ESAD dostESET öldürecek adam mı arıyor
ESET öldürecek adam mı arıyor
ESETEset değil ESAD dost
daha ölen yok en başarılı şirketESET
Şirket
Ekli dosyayı görüntüle 162312
Açıklama
Açıklama
ESET, 1992 yılında iki özel şirketin birleşmesiyle kurulan Slovakya merkezli BT güvenlik şirketidir.2008, 2009 ve 2010 yıllarında en başarılı Slovak şirketi ödülünü kazanmıştır. Vikipedi
Bencede git sen burdanbu cennet vatana sen fazlasın. Vatanı mukayese ettiğin ülkeye bakValla dogruysa parayla suriye kimligi alinir. Ben giderim 2dk durani s...m orasi bile bizden daha medeni diger arap ulkeleri gibi degil suriye modern ulke bakmayn biizm burdakilere buraya hep hizbullah elkaide geldi şamda yasayanlara bakin anlarsnz
Bana da oyle geliyorSuriye ye en şaşalı dönemlerinde gitmiş biri olarak Şam Halep gibi yerler cidden çok güzel ve yaşam kalitesi çok yüksek yerler diye bilirim. Savaş zamanında bile bu bölgelerden Ülkemize mülteci yok denecek kadar az geldi. Belli bir süre sonra bu yerler eski günlerine geri döner. Eğer haber doğruysa Esat vaadini yerine getirirse gelen kişileri bu bölgelere sokmaz savaşın olduğu bölgelere yerleştirir oralarda da uzun vadede ne huzur olur ne güven. Sevgili Esad abimiz buralara tekrar kendi insanlarını yerleştirmek istiyor ki tekrar çatışma çıktığında ilk onlar telef olsun.