- 4,154
- 2,914
- 113
Bugun benzin litresi 33 tl oldu yarın muhtemelen vede mecburen kademeli olarak herşeye yansıyacak fakat dikkat çeken konu itiraz eden ve eylem yapan insan sayısının sıfır olması ...
Halinden memnun milyonlar varkenBugun benzin litresi 33 tl oldu yarın muhtemelen vede mecburen kademeli olarak herşeye yansıyacak fakat dikkat çeken konu itiraz eden ve eylem yapan insan sayısının sıfır olması ...
Türkiye yüzyılı dediler bir yılda yüz yıllık girecek bize bu gidişleBugun benzin litresi 33 tl oldu yarın muhtemelen vede mecburen kademeli olarak herşeye yansıyacak fakat dikkat çeken konu itiraz eden ve eylem yapan insan sayısının sıfır olması ...
Insan hayret ediyo ayni olay fransada yada herhangi bi bati ulkesinde olsa sokaklar yaniyo ..Halinden memnun milyonlar varken
Kardeşim biz herşeyi hakkediyoruz adamlar peygamber diyor malum kişiyeBugun benzin litresi 33 tl oldu yarın muhtemelen vede mecburen kademeli olarak herşeye yansıyacak fakat dikkat çeken konu itiraz eden ve eylem yapan insan sayısının sıfır olması ...
Valla benzin deilde sigara icin olsa ben giderim eyleme hatta benzinede giderim cok doluyum bu araBugun benzin litresi 33 tl oldu yarın muhtemelen vede mecburen kademeli olarak herşeye yansıyacak fakat dikkat çeken konu itiraz eden ve eylem yapan insan sayısının sıfır olması ...
Dost hersey benzinle baglantili bugun sarma sigara 20 tl oldu bilmiyorum haberin varmi ..Valla benzin deilde sigara icin olsa ben giderim eyleme hatta benzinede giderim cok doluyum bu ara
Biraz sonra konu kapandığında neden 0 olduğunu anlarsın. Her yerde her şekilde insanların sesi kesiliyor.Bugun benzin litresi 33 tl oldu yarın muhtemelen vede mecburen kademeli olarak herşeye yansıyacak fakat dikkat çeken konu itiraz eden ve eylem yapan insan sayısının sıfır olması ...
Neşet babanın malum kişiyle sigara konusundaki video geldi aklıma. Garibanın bi cigarası var..Valla benzin deilde sigara icin olsa ben giderim eyleme hatta benzinede giderim cok doluyum bu ara
Sen çocukken ben 5 lira haftalık alıyordum 10 liraya iki poşet doldurman normal 😁Çocukken 10 lira ile bakkala girip 2 poşetle çıkardık şimdi bu ülke bu hale nasıl geldi aklım almıyor
Muhabbet kardesim bu ..Biraz sonra konu kapandığında neden 0 olduğunu anlarsın. Her yerde her şekilde insanların sesi kesiliyor.
Okula günlük 2 lira ile gidiyorduk 1 hamburger 1 ayran la karnımız doyuyorduSen çocukken ben 5 lira haftalık alıyordum 10 liraya iki poşet doldurman normal 😁
75 kuruşa winston alıyorduk..Okula günlük 2 lira ile gidiyorduk 1 hamburger 1 ayran la karnımız doyuyordu
Bizim türkler tartışmayı biliyormu birazdan başlar küfürler bu konuda kapanır. Normalce tartışabilirsek neden kapatalımBiraz sonra konu kapandığında neden 0 olduğunu anlarsın. Her yerde her şekilde insanların sesi kesiliyor.