- 1,363
- 1,713
- 113
Bro prestij vardı kaçak sigara 1 liraya alıyorduk köyde şimdi 20 lira75 kuruşa winston alıyorduk..
Bro prestij vardı kaçak sigara 1 liraya alıyorduk köyde şimdi 20 lira75 kuruşa winston alıyorduk..
Başkanım bu ülkede yaşayıp küfür etmemek çok zorBizim türkler tartışmayı biliyormu birazdan başlar küfürler bu konuda kapanır. Normalce tartışabilirsek neden kapatalım
Başkanım sizin bu benzin e olan fikriniz nedir acabaBizim türkler tartışmayı biliyormu birazdan başlar küfürler bu konuda kapanır. Normalce tartışabilirsek neden kapatalım
winston deyince aklıma geldi lisedeyiz arkadaş bakkala winston box var mı diye sorduydu adamın cevabı hala aklımda 'winstonun ana bayine geldin yiğenim'75 kuruşa winston alıyorduk..
Akıl almaz bir artış kesinlikle ama ülkece bu ülkede herşey olabilirine alıştık birazBaşkanım sizin bu benzin e olan fikriniz nedir acaba
Çok iyi 🤣🤣winston deyince aklıma geldi lisedeyiz arkadaş bakkala winston box var mı diye sorduydu adamın cevabı hala aklımda 'winstonun ana bayine geldin yiğenim'
Sesli guldum..😂Ulan üstümüze benzin döküp yakmak istesek benzin alacak para yok. Belkide kimse kendini benzinle yakmasın diye zam yapıyorlar
Biraz birazcık anlaşıldıAkıl almaz bir artış kesinlikle ama ülkece bu ülkede herşey olabilirine alıştık biraz
Usta arada bizde gidiyoz ..Her toplum istenildiği gibi yönetilir gram acıma yok umarım mevcut düzene devam diyenler açlıktan ölürler
Adam diyorki adam gibi konussalar konuyu kilitlemem sende yirtik ondan cikar gibu direkt kufur ediyosun millete ne diyimki sanaİsterim 100 TL olsun umrumda değil mk yüzyılın Türkiyesi olacakmışiz aha alın mk malları
onlar ölürken seni hayatta tutacak şey ne olacak hocam ama ben onlara oy vermedim mi diyeceksinHer toplum istenildiği gibi yönetilir gram acıma yok umarım mevcut düzene devam diyenler açlıktan ölürler
Dolarla kazanıyorum benonlar ölürken seni hayatta tutacak şey ne olacak hocam ama ben onlara oy vermedim mi diyeceksin
Ben de bunu diyorum bir kaç sebep yüzünden bu duruma geliyoruz. Baskı , anlaşamama vb vb. Sonuç ise her zaman aynı oluyor güçsüz olan eziliyor.Bizim türkler tartışmayı biliyormu birazdan başlar küfürler bu konuda kapanır. Normalce tartışabilirsek neden kapatalım