- 11,942
- 12,084
- 113
Saygı + sully yanyana yakismiyorki ztn
Beyinsiz demedim ki knkDuyar kasmayla ne alaka engeli için demiyorum normal bi insana bi denmez mal beyinsiz diye neyse aklıma bi atasözü geldi
Van Artvin Yalova Sivas Nevşehir daha var galibaV bitek van nevsehir geldi aklima digerlerinde h hakkari hatay nevsehir eskisehir vs cok var g giresun gumushane gantep falan oda cok ş sanliurfa şirnak nevsehir eskisehir kirsehir vs oda cok ulan 1 milyonluk soru nasil bu kdr kolay olmus
Yav saysak digerlrinden daha cok var ben direkt aklima ilk gelenleri yazdimVan Artvin Yalova Sivas Nevşehir daha var galiba
Sen şu allah kitap küfür eden değil misin ? Yada şey mi birini kandırmıştın kendine bonus ekletip kazancı paylaşırız sözü verip parayı tek yiyenSaygı + sully yanyana yakismiyorki ztn
G 6 V 5Van Artvin Yalova Sivas Nevşehir daha var galiba
gEkli dosyayı görüntüle 390758
Türkiye'deki 81 ilin adında bu dört harften hangisi diğer üçünden daha az bulunur? Şıklar ise şöyle sıralandı:
A: Ş
B: V
C: G
D: H
. Beyinsizlikle ?Kız bu beyinsizlikle nasıl son soruya gelmiş anlamak zor gerçekten hem şımarık hem mal az ciddi olsa soruyu bilmişti zaten 1milyonluk soru için aşırı basitti
Yakın yinede o heyecanla rahat cevap bulunamaz iyi bilmiş yinedeG 6 V 5
He demişim pardon. Beyinsizlikle ?
Kız her takıldığında kenan geriye sarması için uğraştı baya yardımcı oldu helali var 1m para easyYakın yinede o heyecanla rahat cevap bulunamaz iyi bilmiş yinede
Yorumun altında yönetime bildir seçeneği var bildirsek ikramiyeyi arttırırlar mi?3,4 yıl once villa alirdi ama şimdi Temiz bi araba parası zam yapmaları lazımdı
Bilmiyorum dene ise yarar belkiYorumun altında yönetime bildir seçeneği var bildirsek ikramiyeyi arttırırlar mi?
Çok geç kalındı ayrıca 10 milyon olması gerekiyordu yanlış karar