- 6,720
- 2,433
- 113
4 gün oldu başvuralı hala değerlendirme aşamasında diyor , olumlu yada olumsuz sonuçlanan var mı ?
4 günde cevap vermemeleri de tuhaf bence herkese olumlu dönecekler finansmani sağlamaya çalışıyorlar yoksa çoktan red gelirdi diye düşünüyorumHiç geri dönüş yok toplu olabilme ihtimali varmı acaba
Olabilir banada öyle geliyor4 günde cevap vermemeleri de tuhaf bence herkese olumlu dönecekler finansmani sağlamaya çalışıyorlar yoksa çoktan red gelirdi diye düşünüyorum
Milletten topladıkları sms'ler ile millete kredi verip, uzun vadede geri alacaklar kendilerine birkaç güne sonuçlanır bence havuzda toplanıyor kredi başvuruları.4 günde cevap vermemeleri de tuhaf bence herkese olumlu dönecekler finansmani sağlamaya çalışıyorlar yoksa çoktan red gelirdi diye düşünüyorum
Nasıl geri dönüş yapildiRed geldi 3 günün üstüne bugün.
Sen muhtemelen normal ihtiyaç kredisine başvurmuşsundur çünkü daha sonuçlanan kimse yok çevremde 4 gündürBana ilk gun red geldi. Sonra millet boyle cevap alamaynca tekrar basvurudm halen sonuc bekliyom. Demekki ilkinde baska biseye basvurdm
Çevreni @Başkan yesin senin napiyosunSen muhtemelen normal ihtiyaç kredisine başvurmuşsundur çünkü daha sonuçlanan kimse yok çevremde 4 gündür
Hala aramani bekliyorum guyya 5 dakkaya dönüyordun hahaÇevreni @Başkan yesin senin napiyosun
Aradılar olumsuz dedi ayrıca doğru krediye basvurdum temel ihtiyaçlar kredisi ve çevremde aranan sa varNasıl geri dönüş yapildi
Bugun aricam o ara birden isim ciktiHala aramani bekliyorum guyya 5 dakkaya dönüyordun haha
Nasıl reis anlamadımSelam arkadaslar aldigim duyumda credit applications description 40 red olan credit applications description 41 olanlarda kredisi kabul olanlar oyle duydum bir forumda benimki 40 yani red olmus 41 olanlar onaylanmis duyum