müneccim boku yemiş gibi bi de kendinden emin emin konuşuyor millet ne cigaralar içiyor ustaaha bi deli de bu sadece Halkbank'ta 23 milyon kişi krediye başvuru yapmış diyor kardeş Türkiye nüfusunda 35 milyon sadece 18 yaş altı ve 60 yaş üstü zaten geriye 50 milyon kalıyor başvuru Halkbank'ta 23 milyon olduğuna göre tüm Türkiye krediye başvurmuş demek ki yorum yapmadan önce beynimizi çok hafif zorlasak güzel olacak ama ...
Mhp nin 40. Yıl dönümüBu 40 41 muhabbeti nedir
ben twiterde ünlü birinin söylemini buraya yazdım deli sensin aslanım klavye karşısında konuşmak oh ne ala adam gibi konuş he ben adam gibi konuşmam diyorsan özele gelaha bi deli de bu sadece Halkbank'ta 23 milyon kişi krediye başvuru yapmış diyor kardeş Türkiye nüfusunda 35 milyon sadece 18 yaş altı ve 60 yaş üstü zaten geriye 50 milyon kalıyor başvuru Halkbank'ta 23 milyon olduğuna göre tüm Türkiye krediye başvurmuş demek ki yorum yapmadan önce beynimizi çok hafif zorlasak güzel olacak ama ...
OLUMLU BU ARKADASIM .SIRAN GELDIGINDE SUBEYE GEL KULLAN DIYORLAR ... TAM SIYASETCI GIBI CEVAP VERMIS BANKABugün bize sms geldi. Ne olumlu ne olumsuz bi anlam çıkaramadık bi bakın ne diyolar. Gerçi bu esnaf kredisi ama
Degerli Musterimiz, Esnaf Destek Kredisi Kapsamindaki kredi basvurunuz Bankamizca isleme alinmistir. Basvuru yogunlugu ve guncel saglik tedbirleri nedeniyle kredi kullandirim islemleri sirayla yapilmaktadir. Sizi en yakin zamanda subemize davet edecegiz. Anlayisiniz icin tesekkur ederiz.
Toplu bir şekilde sonuçlanacağını düşünüyorum dostum4 gün oldu başvuralı hala değerlendirme aşamasında diyor , olumlu yada olumsuz sonuçlanan var mı ?
milleti yiyor olmasınlarrrToplu bir şekilde sonuçlanacağını düşünüyorum dostum
Her şey olabilir dost şaşırmam artıkmilleti yiyor olmasınlarrr
ALT GRUP GELIRI BELLI OLANLAR BELLI VER 2K HANEYE .TUM TC VATANDASLARINA YIYECEK KOLISI GONDER HANE OLARAK .İHTIYACI OLMAYANDA KENDI KOLISINI IHTIYACI OLANA VERIR ...Her şey olabilir dost şaşırmam artık
Bunlara göre devletimiz her zor durumda olana para verip, geri dahi istemiyor. Ülkede muhtaç durumda kimse yok vay babam vayA haber olmasa umutlanacamda
lan gt o boku al suratına sür 2 senedir bu forumdayım birtane küfür etmedim şimdi senin yedi s..... s..... klavye delikanlısı senimüneccim boku yemiş gibi bi de kendinden emin emin konuşuyor millet ne cigaralar içiyor usta