- 1,898
- 472
- 83
internet banksciligina girdiginde onama metni cikmadi mi
internet banksciligina girdiginde onama metni cikmadi mi
Başkan birşey çıktı onay verdim ama sabah uyku sersemi olduğum için okumadım. Giriş yaptığın için gelen bir mesaj sandım.mesajta ne yazıyorduinternet banksciligina girdiginde onama metni cikmadi mi
ya onama mesaji normalde yeni hesap acan uyelere yaparlar onu ama hesabkmiz var zaten tekrsr neden onama mesaji kabul ettirsinler ki bence kredi hesabi acabilirler diye dusunuyorum ama net bisey diyemem yani bekleyip gorecegizBaşkan birşey çıktı onay verdim ama sabah uyku sersemi olduğum için okumadım. Giriş yaptığın için gelen bir mesaj sandım.mesajta ne yazıyordu
Hayırlısı başkan ruhumuz fakir olduğu için 5.000 e başvurduk belki vermezler diye . Inşallah ihtiyacı olana çıkar.ya onama mesaji normalde yeni hesap acan uyelere yaparlar onu ama hesabkmiz var zaten tekrsr neden onama mesaji kabul ettirsinler ki bence kredi hesabi acabilirler diye dusunuyorum ama net bisey diyemem yani bekleyip gorecegiz
insallah baskan ciksin da 5 ciksinHayırlısı başkan ruhumuz fakir olduğu için 5.000 e başvurduk belki vermezler diye . Inşallah ihtiyacı olana çıkar.
benim tel kapalı giriş yapamıyorum onu yapmadan kredi cıksada onaylanmaz mı şimdiya onama mesaji normalde yeni hesap acan uyelere yaparlar onu ama hesabkmiz var zaten tekrsr neden onama mesaji kabul ettirsinler ki bence kredi hesabi acabilirler diye dusunuyorum ama net bisey diyemem yani bekleyip gorecegiz
kardes senin kredi kartin var yuzde 99 cikar sana kiKredi vercekler diye kartın borcunu ödedim vermezlerse söverim
1 ayda cevap veemeleri surer herhalde
saka mı yapıyosun kımseye ne onay nede red gelmedı dahavalla bana onaylanalı tam 1 hafta ama öğrenci olduğum gelırım olmadığı için hala şubeye gitmedim ne diyeceğimi bilmediğim için.
O bana da geldi guvenlik icin misBaşkan birşey çıktı onay verdim ama sabah uyku sersemi olduğum için okumadım. Giriş yaptığın için gelen bir mesaj sandım.mesajta ne yazıyordu
Sen normal ihtiyaç kredisine başvurmuşsun. Temel ihtiyaç desteği kredisine başvuracaktın.valla bana onaylanalı tam 1 hafta ama öğrenci olduğum gelırım olmadığı için hala şubeye gitmedim ne diyeceğimi bilmediğim için.