- 6,286
- 3,369
- 113
Herkese sırayla onay bilgisinin ulaştığını görmek ne güzel.. darısı başımızaYapıştır gelsin Ekli dosyayı görüntüle 62807
Herkese sırayla onay bilgisinin ulaştığını görmek ne güzel.. darısı başımızaYapıştır gelsin Ekli dosyayı görüntüle 62807
Pazartesi Şubeden kimliğin ile git al dostum en güvenli sağlam teslimat hayırlı olsun yada şuan vakıfbank müşteri temsilcilerini arayabilirsin bilgi almak amacı ile - 0850 222 07247500 tllik basvru yapmistim 2 gun oncede paylasmistim konu altindan daha yeni bu mesaj geldi ama pazartesi gunu subedenmi alacaz?
52 dakikadir bekliyorumPazartesi Şubeden kimliğin ile git al dostum en güvenli sağlam teslimat hayırlı olsun yada şuan vakıfbank müşteri temsilcilerini arayabilirsin bilgi almak amacı ile - 0850 222 0724
çok yoğundur şimdi onay red işlemleri başladı ise umarım ihtiyacı olan tüm kardeşlerime çıkar52 dakikadir bekliyorum
Kardeşim 2 icra var sigorta 4 yıldır yok onaylandı.Kredisi onaylanan arkadaşlardan bankada takipte veya icralık borcu olan var mı acaba?
Ona göre aksiyon alacağım cevaplarinjz için şimdiden teşekkürler.
Halkbank pismanliktir
Anladım kardesim umarım tez zamanda kurtuluruz borçlardan... Teşekkür ederimKardeşim 2 icra var sigorta 4 yıldır yok onaylandı.
Vakıfbank internet sifren varsa başvurular kısmına girip onaylanan krediyi kullanman gerekirMobilden nasıl kullanacağız krediyi vakıf?
Musterisi dgilim atmden kullababiliyormuyum ? Musteri hizmetlerine baglandim ama 1 saat oldu cevsp yokVakıfbank internet sifren varsa başvurular kısmına girip onaylanan krediyi kullanman gerekir
Tam emin değilim ancak olur diye tahmin ediyorum ATM kartın varsa. dememekte fayda varMusterisi dgilim atmden kullababiliyormuyum ? Musteri hizmetlerine baglandim ama 1 saat oldu cevsp yok