- 151
- 16
- 18
karar banada geldi kdk ama süreç nasıl işliyor bilen varmı arkadaslar
hesabınız yoksa otomatik geçme güvenlik nedeniyle olayı kaldırıldı. hesabı olmayan şubeye mutlaka gidecekBilen cevaplasa karar sonrası otomatik mi banka hesaba geçiyor parayı yoksa bankaya gitmek gerekiyor mu
Hesap var 3000 kullandım 10000 istedimhesabınız yoksa otomatik geçme güvenlik nedeniyle olayı kaldırıldı. hesabı olmayan şubeye mutlaka gidecek
haziran 6 da geldi bana bu yazı değişen birsey yok dostum hikaye bunlarArkadaşlar bir umut oldu
hesap varsa ve yeni tahsis olursa internet yada cep şubeden belge onayıyla alınabilirHesap var 3000 kullandım 10000 istedim
bankanın 30 gün cevap süresi var , yani 6 temmuza kadar olumlu yada olumsuz dönüş yapmak zorundahaziran 6 da geldi bana bu yazı değişen birsey yok dostum hikaye bunlar
olumlu olucani sanmıyorum bi umut iştehesap varsa ve yeni tahsis olursa internet yada cep şubeden belge onayıyla alınabilir
bankanın 30 gün cevap süresi var , yani 6 temmuza kadar olumlu yada olumsuz dönüş yapmak zorunda
Gercekmı bu bilgi başkanKamu denetlemeye yazın arkadaş benle aynı gün başvurdu dün geldi onun kagıtlarda 3 almıstı 10 başvurdu banka 7 bin daha verdi kesintiyi de düştü talep olumlu karşılanıyor bilginize beyler
Bende 5 mayısta kdkya basvurdum 11 nisandada krediye ses seda yokben 3 mayısta basvuru yaptım kdkya mk bizi atlıyolar heralde 54 gün olmus silah bulsam gidip tarıcam hepsini iyice makaraya vurdular olayı
Tekrar başvurun açılıyor üstü ekleniyorKendi mi bankaya gitti banka otomatik işlem yapip parayı hesabına gecti
Vakıfbank genel müdürlüğü arayıp erken işlem yaptırabilirsinBanada karar c.tesi geldi ama arayan soran olmadi. Banka ariyor mu
Kamu ya şikayette bulunup sonuca göre işlem yapılıyor .Gercekmı bu bilgi başkan
Emlve mi geliyo kagitlarKamu denetlemeye yazın arkadaş benle aynı gün başvurdu dün geldi onun kagıtlarda 3 almıstı 10 başvurdu banka 7 bin daha verdi kesintiyi de düştü talep olumlu karşılanıyor bilginize beyler
Eve mı geliyor kağıtlarEmlve mi geliyo kagitlar
EvetEmlve mi geliyo kagitlar
Tekrar nasıl başvuru yapılacak.kampanya bitti bireysel destek ihtiyaç kredisi diye birşey yokki sayfadaTekrar başvurun açılıyor üstü ekleniyor
kdk şikayet yaz seni var olan başvurulara atıyor zatenKdk başburalı 1 ay geçti gelen giden cevap yok
sonuç sorgulama nereden yapılıyor link var mı sorgulama için