- 162
- 42
- 28
Mobil uygulama da bunun için açık . Kontrol edebilirsinTekrar nasıl başvuru yapılacak.kampanya bitti bireysel destek ihtiyaç kredisi diye birşey yokki sayfada
Mobil uygulama da bunun için açık . Kontrol edebilirsinTekrar nasıl başvuru yapılacak.kampanya bitti bireysel destek ihtiyaç kredisi diye birşey yokki sayfada
Aynen ben de 3 Mayıs hala cevap yokben 3 mayısta basvuru yaptım kdkya mk bizi atlıyolar heralde 54 gün olmus silah bulsam gidip tarıcam hepsini iyice makaraya vurdular olayı
Mobil uygulama kullanıyorum ama nasıl detaylı anlatirmisin?Mobil uygulama da bunun için açık . Kontrol edebilirsin
Ayrıca dalga geçmiyorsa biliyorsan nasıl yapılacağını Bilal e Anlatır Gibi AnlatMobil uygulama da bunun için açık . Kontrol edebilirsin
Kredi başvurusu diyeceksin ordan destek kredi var suan baktım görünüyor. Sizin şikayetiniz olumlu sonuçlandı mı kamu deneyimlemedenMobil uygulama kullanıyorum ama nasıl detaylı anlatirmisin?
Mobil uygulamada sadece maaş müşterisine kredi veriyor başka yok
Öncelikle kamu denetlemeye şikayetiniz olumlu sonuçlanacak ardından banka otomatik destek kredi başvuru ekranını acıyor ordan yapıyorsun siz tam olarak ben yapmak istiyorsunuz ?Ayrıca dalga geçmiyorsa biliyorsan nasıl yapılacağını Bilal e Anlatır Gibi Anlat
Ben 10000 istedim 3000 onaylandı kdk başvurdum kabul gördü şimdi 10000 e tamamlamak istiyorum ama benim mobil şubede malesef dediğiniz çıkmıyorÖncelikle kamu denetlemeye şikayetiniz olumlu sonuçlanacak ardından banka otomatik destek kredi başvuru ekranını acıyor ordan yapıyorsun siz tam olarak ben yapmak istiyorsunuz ?
Sadece digital kredi var oda maaş müşterilerine diyorÖncelikle kamu denetlemeye şikayetiniz olumlu sonuçlanacak ardından banka otomatik destek kredi başvuru ekranını acıyor ordan yapıyorsun siz tam olarak ben yapmak istiyorsunuz ?
aynı sorun ıle bende basvurdum 10 ıstedım 3 verdı kamu denetleme basvurdum olumlu goruldu ardından 30 gun ıcınde banka sonuc bıldırecek sonuc bıldırdıkten sonra mobıl subeden kredı basvurusu destek kredı bolumu acılacak ordan alabılırsın gerı kalanını . bankadan 30 gun ıcınde sonuc aldınız mıBen 10000 istedim 3000 onaylandı kdk başvurdum kabul gördü şimdi 10000 e tamamlamak istiyorum ama benim mobil şubede malesef dediğiniz çıkmıyor
hocam bu zıraat bankası ben vakıfbank dan bahsettım konu baslıgı altında zıraat hak. bılgım yok ben vakıfdan kullandımSadece digital kredi var oda maaş müşterilerine diyor
Yok bankadan bı haber 1 hafta önce kdk dan posta geldi o zaman 20 gün içinde alacaz parayıaynı sorun ıle bende basvurdum 10 ıstedım 3 verdı kamu denetleme basvurdum olumlu goruldu ardından 30 gun ıcınde banka sonuc bıldırecek sonuc bıldırdıkten sonra mobıl subeden kredı basvurusu destek kredı bolumu acılacak ordan alabılırsın gerı kalanını . bankadan 30 gun ıcınde sonuc aldınız mı
zıraat hk bılgım yok ama ben vakıftan kullandı bu sekılde ılerledı surec . ayrıca zıraat mudurluk mhz den bılgı alabılırsın fakat karıstırma normal mhz yı aramayın mudurluk bakıyor bu durumlara vakıf benı oraya yonlendırmıstı zıraatte de oyledır dıye dusunuyorumYok bankadan bı haber 1 hafta önce kdk dan posta geldi o zaman 20 gün içinde alacaz parayı
Ortası neresi yavzıraat hk bılgım yok ama ben vakıftan kullandı bu sekılde ılerledı surec . ayrıca zıraat mudurluk mhz den bılgı alabılırsın fakat karıstırma normal mhz yı aramayın mudurluk bakıyor bu durumlara vakıf benı oraya yonlendırmıstı zıraatte de oyledır dıye dusunuyorum
genel mudurlukOrtası neresi yav
Müşteri hizmetlerini aradım şubeye yönlendirdi şubeyi aradım müşteri hizmetlerine birbirlerinden haberleri yokgenel mudurluk
Benide vakıf müdürlüğüne yönlendirdi orayı arayın dedi orası helletti sube diyorsa şubeden bakabilirsinMüşteri hizmetlerini aradım şubeye yönlendirdi şubeyi aradım müşteri hizmetlerine birbirlerinden haberleri yok
Nasılbana olumauz yanıt gelmiş
İlk defa olumsiz yanit yanit diyen duydumbana olumauz yanıt gelmiş