Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 10 Bin TL Vakıfbank Kredi Kararı

skoregen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,656
602
113
Arkadaşlar bana az önce temel ihtiyaç destek kredisi onaylandı msj geldi 70 gündür bekliyordum ama internet bankacılığı girince hala degerlendirmede diyor nasıl kullanicam olumlu sonuçlandı diye msj attı Ziraat Bankası

benzersiz35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,097
330
83
Arkadaşlar bana az önce temel ihtiyaç destek kredisi onaylandı msj geldi 70 gündür bekliyordum ama internet bankacılığı girince hala degerlendirmede diyor nasıl kullanicam olumlu sonuçlandı diye msj attı Ziraat Bankası
kardeşim en iyisi müşteri hizmetlerini ara onlar ilgilenir

skoregen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,656
602
113
Müşteri hizmetleri biz ekranı goremiyoruz dedi banakaya gittim bilgilerimi guncelledim onlarda birsey bilmiyor

raskov12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,898
472
83
icra vs var moydı baskan

raskov12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,898
472
83
icra felan var mıydı

skoregen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,656
602
113
2 bankadan icram var ama krediniz olumlu sonuçlanmıştır msj geldi bugün fakat daha çekemedim bekliyorum neyapmam lazım bilen varmı

skoregen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,656
602
113
Gittim bilgilerimi guncellediler 1 saate kadar internet bankacılığı kullanırsın dediler sabahtan beri değerlendirmede yazıyor yine delitecekker insanları maymun yaptılar

betcoast

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,910
1,151
113
Gittim bilgilerimi guncellediler 1 saate kadar internet bankacılığı kullanırsın dediler sabahtan beri değerlendirmede yazıyor yine delitecekker insanları maymun yaptılar
O zaman beklemekten başka çaren yok bu zamana kadar bekledin az daha bekle be olm ölmezsin

Nikesefa

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
80
18
8
Kdk ne zaman dönüş yapiyor hemen dönüş geliy9r mu

skoregen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,656
602
113
9 Nisan'da basvurdum bugün onaylandı msj geldi ama Kredi ödenmedi hala beklemede yazıyor

Unalfatih

Üye
Yeni Üye
25
5
3
Benim 30 gün geçti banka ya bu karar gideli ne takan ne arayan var ziraat bankasini şikayet etmiştim 30 gün içinde ödenme talimati verildi sikayetijn üzerinden 40 gün geçti bence boşa beklemeyin

skoregen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,656
602
113
Onaylandı msj gelmismiydi sana telefonuna

skoregen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,656
602
113
Degerli Musterimiz, Bireysel Temel Ihtiyac Destek Kredisi basvurunuz onaylanmistir. Kredinizi kullanabilmek icin Bankamiz sisteminde yer alan bilgilerinizi guncellemek uzere lutfen en yakin subemize basvurunuz. Guncelleme islemi sonrasinda https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bi...asvurulari/ihtiyac-destek-kredisi-kullandirim adresine giris yaparak kredinizi kullanabilirsiniz. Saglikli gunler dileriz. B016 bu msj geldi bana

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
Degerli Musterimiz, Bireysel Temel Ihtiyac Destek Kredisi basvurunuz onaylanmistir. Kredinizi kullanabilmek icin Bankamiz sisteminde yer alan bilgilerinizi guncellemek uzere lutfen en yakin subemize basvurunuz. Guncelleme islemi sonrasinda https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bi...asvurulari/ihtiyac-destek-kredisi-kullandirim adresine giris yaparak kredinizi kullanabilirsiniz. Saglikli gunler dileriz. B016 bu msj geldi bana
Önce bilgilerini bankaya gidip güncelle sonra tekrar krediyi kullanmayı dene bankada bilgilerin güncel değilmiş

JTM

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
151
16
18
kdk sikayet etmismiydin
bizim 90 gun oldu ziraat tık yok aq

Arda34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,948
1,395
113
2 nisan basvuru ses yok degerlendirme bitmedi sanki dunyayi ben yonetcem hala beklemede utanmada yok

Rebirt7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,001
451
83
Bende bütün hepsine başvurdum yok olmadı