- 162
- 42
- 28
Çevrende olumsuz alan bi kaç kişi var ya tamamına tamamlamıyorlar sanırımİlk defa olumsiz yanit yanit diyen duydum
Çevrende olumsuz alan bi kaç kişi var ya tamamına tamamlamıyorlar sanırımİlk defa olumsiz yanit yanit diyen duydum
kardeşim en iyisi müşteri hizmetlerini ara onlar ilgilenirArkadaşlar bana az önce temel ihtiyaç destek kredisi onaylandı msj geldi 70 gündür bekliyordum ama internet bankacılığı girince hala degerlendirmede diyor nasıl kullanicam olumlu sonuçlandı diye msj attı Ziraat Bankası
icra felan var mıydıArkadaşlar bana az önce temel ihtiyaç destek kredisi onaylandı msj geldi 70 gündür bekliyordum ama internet bankacılığı girince hala degerlendirmede diyor nasıl kullanicam olumlu sonuçlandı diye msj attı Ziraat Bankası
Kardeşim git bankaya çek paranı ne yapman gerektiğini bilmeyecek bi durum yok2 bankadan icram var ama krediniz olumlu sonuçlanmıştır msj geldi bugün fakat daha çekemedim bekliyorum neyapmam lazım bilen varmı
O zaman beklemekten başka çaren yok bu zamana kadar bekledin az daha bekle be olm ölmezsinGittim bilgilerimi guncellediler 1 saate kadar internet bankacılığı kullanırsın dediler sabahtan beri değerlendirmede yazıyor yine delitecekker insanları maymun yaptılar
Hayirlis olsun ne zaman basvurmustun?Gittim bilgilerimi guncellediler 1 saate kadar internet bankacılığı kullanırsın dediler sabahtan beri değerlendirmede yazıyor yine delitecekker insanları maymun yaptılar
Önce bilgilerini bankaya gidip güncelle sonra tekrar krediyi kullanmayı dene bankada bilgilerin güncel değilmişDegerli Musterimiz, Bireysel Temel Ihtiyac Destek Kredisi basvurunuz onaylanmistir. Kredinizi kullanabilmek icin Bankamiz sisteminde yer alan bilgilerinizi guncellemek uzere lutfen en yakin subemize basvurunuz. Guncelleme islemi sonrasinda https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bi...asvurulari/ihtiyac-destek-kredisi-kullandirim adresine giris yaparak kredinizi kullanabilirsiniz. Saglikli gunler dileriz. B016 bu msj geldi bana
kdk sikayet etmismiydinDegerli Musterimiz, Bireysel Temel Ihtiyac Destek Kredisi basvurunuz onaylanmistir. Kredinizi kullanabilmek icin Bankamiz sisteminde yer alan bilgilerinizi guncellemek uzere lutfen en yakin subemize basvurunuz. Guncelleme islemi sonrasinda https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bi...asvurulari/ihtiyac-destek-kredisi-kullandirim adresine giris yaparak kredinizi kullanabilirsiniz. Saglikli gunler dileriz. B016 bu msj geldi bana