- 26,318
- 11,374
- 113
Mesajlara bak ben baştan beri söylüyorum kimse inanmıyorKanka allah aşkına inanılacak birşey mi ya desen 1k ile 5k ile başladım anlarım
Mesajlara bak ben baştan beri söylüyorum kimse inanmıyorKanka allah aşkına inanılacak birşey mi ya desen 1k ile 5k ile başladım anlarım
Hepsi şizofren s…. EtMesajlara bak ben baştan beri söylüyorum kimse inanmıyor
Dost Ağustos ayında arkadasim dogum günü bonusu aldı tümbetten bı lirası yoktu çocuğun tumbetib 300 TL doğum günü bonusuyla 78bin çekim verdi büyük konusma 🤣Bunu yapan gelsin benide yapsın amk
Hemde 2 saatte
bu adam 100 tl ile elon mask bile satın alır sen gelmişsin burda ne diyorsunBunu yapan gelsin benide yapsın amk
Hemde 2 saatte
Beni mi hatırlattı sana bi saat önce 100 arayıp bi saat sonra 10k 20 k basmalar 😅Yarın 100 TL oynamayi bırakır.10k 15k basar ..bu işler oyle..
Yüz TL ile oyjamata devam ederse ozaman bı anlamı olur onada kumar denmez zaten,bunu yaşatmaz adama
Olmucak sey değil ben freebetlerle bonuslarla cok cıktım böyle @aSiRuH06 bilirBakıyorum da şu muhabbete inanan çok şizofren var burda 😂
Ya 2 saate yapmis onu diyorum 2 saatte yapsin ne isterse vericem 🤣Dost Ağustos ayında arkadasim dogum günü bonusu aldı tümbetten bı lirası yoktu çocuğun tumbetib 300 TL doğum günü bonusuyla 78bin çekim verdi büyük konusma 🤣
2 saatte yırtık seher yıldızı donundan altına yapamaz dostYa 2 saate yapmis onu diyorum 2 saatte yapsin ne isterse vericem 🤣
Bilinçli yapılmaz zaten ama imkansizda değil Slotta yükselir sonra yüksek betten bir Maxwin jakpot vs gelir sakata gelirsin 🤣Ya 2 saate yapmis onu diyorum 2 saatte yapsin ne isterse vericem 🤣
oha masallahkumar sakin kafayla sınırlarını bilerek oynarsan meslek olabilirEkli dosyayı görüntüle 619045
hea olsun baya iyi kasmissin ama bakiyeyikumar sakin kafayla sınırlarını bilerek oynarsan meslek olabilirEkli dosyayı görüntüle 619045
Söylediğin saat aralığında zor gibi yine de sen bilirsin 😂kumar sakin kafayla sınırlarını bilerek oynarsan meslek olabilirEkli dosyayı görüntüle 619045