- 5,648
- 1,052
- 113
Bağlanıp aldım dıyenlee aydınlatın bızıBağlamıyor baba
Bağlanıp aldım dıyenlee aydınlatın bızıBağlamıyor baba
Farklı tsrayici kullanmayı dene dostum o şekilde bağlandim benBağlanıp aldım dıyenlee aydınlatın bızı
Ben cekemedim ama çekeni bizzat gördüm 4 dakika içinde 600 lirayı yolladilar cidden çok değişik ama takir takir ödediler bir gercekşU konuda 10 larca mesa var gerçekten 100 alıp çeken oldumu merak etmiyor değilim. hiç inandırıcı gelmedi nedense
ben zannetmiyorum kardeşim site merdiven altı bu 1 ikincisi siteye giriş bi hayli zor 1 kişiye göz boyamak için ödemişlerdir 10 kişi 20 olsa asla ödemezler diye düşünüyorum buda 3Ben cekemedim ama çekeni bizzat gördüm 4 dakika içinde 600 lirayı yolladilar cidden çok değişik ama takir takir ödediler bir gercek
Daha ödeme alamadım diyen kimseyi de görmedim 3 3 4 forumda takip ettim konuyu ciddi anlamda çok büyük sermaye var site değişik yada sonradan tokatlayscak bilemem tabiben zannetmiyorum kardeşim site merdiven altı bu 1 ikincisi siteye giriş bi hayli zor 1 kişiye göz boyamak için ödemişlerdir 10 kişi 20 olsa asla ödemezler diye düşünüyorum buda 3
Mesajlari okumuyonmi gecmisi okumadan konusuyosunuz. Ben dahil.kac ki min500 max 1000 olarak cekim yapti bu sitedenşU konuda 10 larca mesa var gerçekten 100 alıp çeken oldumu merak etmiyor değilim. hiç inandırıcı gelmedi nedense
inş cekenler olur hadı bklmDaha ödeme alamadım diyen kimseyi de görmedim 3 3 4 forumda takip ettim konuyu ciddi anlamda çok büyük sermaye var site değişik yada sonradan tokatlayscak bilemem tabi
peki hala bonus aktif miMesajlari okumuyonmi gecmisi okumadan konusuyosunuz. Ben dahil.kac ki min500 max 1000 olarak cekim yapti bu siteden
Bitti bonus 2 gin once 12.00 a kadar mail atanlara eklendi . Eklenmeyede devam ediyomus. Sekline bakacinca biseye benzemiyo site , ama yuzlerce kisiye odeme yapti ,ip muhabbeti vsde yapmadi kimseyepeki hala bonus aktif mi
Saatinde mail attiysan destege baglan alÖdeme yaptılar baba ama bize daha yüklenmedi bile
Eyvallah kardeşim sagolasınPapara yapti herkes sıkıntı yok
Vay be bunlar sanırım vurgun yapıp site açtı bugune kadar dürüst sitelerde hiç direk 100 tl deneme vereni görmedim bi yaşıma daha girdimMesajlari okumuyonmi gecmisi okumadan konusuyosunuz. Ben dahil.kac ki min500 max 1000 olarak cekim yapti bu siteden
sımdımı baglandınBen 2 sefer cerezleri temizledim 2. Cide baglandı ekran görüntüsü attım mail yüklendi