- 1,157
- 332
- 83
Aynen 1 saat önce eklendi dün gece 03.55 te mail attım çekim verdim paparadan gelirse yazarım bol sans
gelir bana 45 dkda ödediler 650yiAynen 1 saat önce eklendi dün gece 03.55 te mail attım çekim verdim paparadan gelirse yazarım bol sans
Öyleymiş nasıl iyi oldu inşallah gelir de rahat yatarımgelir bana 45 dkda ödediler 650yi
rahat rahat uyu kral için rahat olsun , kim olduğunu bilmiyorum sitenin ne iş çözemedim ama sağlam bi sitenin yan sitesi falan olabilir o kadar kişiye sorunsuz ödediler çünküÖyleymiş nasıl iyi oldu inşallah gelir de rahat yatarım
Dostum bu her baba yiğidin oducegi paralar değil yürür bu adamlar diye düşünüyorum, Twitter'da admin 1 milyonluk işlem yaptık eklerken kimse mağdur edilmeyip eklenicek yazdı akşamüstürahat rahat uyu kral için rahat olsun , kim olduğunu bilmiyorum sitenin ne iş çözemedim ama sağlam bi sitenin yan sitesi falan olabilir o kadar kişiye sorunsuz ödediler çünkü
Dostum bu her baba yiğidin oducegi paralar değil yürür bu adamlar diye düşünüyorum, Twitter'da admin 1 milyonluk işlem yaptık eklerken kimse mağdur edilmeyip eklenicek yazdı akşamüstü
Slot çevirdim netentler oynanmış rakamlarla hammer2 yi en düşük 2,5 betten cevirebiliyosun ama bize yaradı 501 yaptım topuk😉valla yatırım yapar mıyım ? yapmam ama helal olsun
Finans işlemlerinde durum send gözüküyor ama gelen giden yok dostum sıkıntı yaptık 1,5 saat oldu normal gerçi yogunlargelir bana 45 dkda ödediler 650yi
Oderler rahat olFinans işlemlerinde durum send gözüküyor ama gelen giden yok dostum sıkıntı yaptık 1,5 saat oldu normal gerçi yogunlar
inşallah dostum yana yakıla ihtiyaç varOderler rahat ol
Kaç saat sürdüeklenmis simdi sagolasin
cumartesi attim konuyu gordugumde yenineklendiKaç saat sürdü
Bn yni yaptım olurmu kullanıcı adı 5 hanelisayı olanmıArkadaşlar bende yaklaşık 24 saat bekledim sabah hala yoktu canlı yardım ilk kez cevab verdi ve mail SS yolladim ve 5 dk içinde geldi