- 2,095
- 892
- 113
Açılıyor kardeşim sitekardeşim site açılmıyor güncel link yok mu
Ben dün üye oldum bonusu nasıl alcam canlı destek yok cevap vermiyoDoğru bende aldım dün 500 yapıp çektim 5 dakikada gönderdiler
Telefonuma kardeşim ona istinaden girdimmisteye aktardılar hemen minumum çekim 500 dediler maksimum 1000 deidler 500nyapıp çekmiştimBen dün üye oldum bonusu nasıl alcam canlı destek yok cevap vermiyo
Dün üye oldum ama destek cevap vermiyo bonus nasıl alcam bilgi verirmisinwww.mobiloyna25.com
Dün gece paylaştım ancak konu hemen silindi.
100 TL yatırımsız çevrimsiz bonus verildi.Bugün 12 ye kadar sonmuş.
Ben aldım ancak sıfırladım.500 TL yapılınca çekim yapılabiliyor.Konuyu tekrardan yazma sebebim para çekenler olmuş.
Kardeşim dün bende üyenolmaya çalıştım ama devamlı hata verdi canlı destek üye yapmıştı beni sizde üye olurkennhata vermedimi hiçBeyler oran kısıtlaması yok demi bunda , 1.10
1.20 falan ekledim kabul etti ama , tutarsa demesin
Yoktu diye
Çevrimsiz yeter ki 500 TL yap. Spor slot ne oynarsan farketmiyor.Beyler oran kısıtlaması yok demi bunda , 1.10
1.20 falan ekledim kabul etti ama , tutarsa demesin
Yoktu diye
Valla basta verdi.dostum sonra üye oldum 1 buçuk saat sonra da eklendi , ara ara deneyin ama az kaldı 12 ye acele edinKardeşim dün bende üyenolmaya çalıştım ama devamlı hata verdi canlı destek üye yapmıştı beni sizde üye olurkennhata vermedimi hiç
Eyvallah dostum yaptık bakalımÇevrimsiz yeter ki 500 TL yap. Spor slot ne oynarsan farketmiyor.
Öğle 12 son yazıyordu ama dene sen olmaz olmaz diye bir şey yokturbeyler gece 12 mi sondu yoksa şimdi mi son mail attım bekliyorum :d
attım maili sen aldın mı hocamÖğle 12 son yazıyordu ama dene sen olmaz olmaz diye bir şey yoktur