- 32
- 4
- 8
Vakifbanktan olumlu olumsuz bir cevap gelmediği halde bugün sorgulama ekranında girmiş olduğunuz bilgilerle eşleşen başvurunuz yoktur diyor. Yeni başvuru yapmak istedigimde başvurunuz vardır diyor böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu acaba
13 tane icran var kredi mı aldın. Çok iyi vallaİcran
Yanlış bilgi arkadaşım.İcran varsa da alıyorsun.5000 TL altı hane geliri varsa KYK bursu alinmiyorsa kesinlikle alıyorsun.Seni eleştiriyorum ama doğru bilgi vermeni öneririm insanlar burada ki yorumlarda umut arıyor.13 tane açık icraya karşılık bu krediyi almış biri olarak konuşuyorum.
buda 14 olacak arkadasın herhal mizah anlamında takıldım yanlıs anlama arkadasım13 tane icran var kredi mı aldın. Çok iyi valla
Güzel espri amabuda 14 olacak arkadasın herhal mizah anlamında takıldım yanlıs anlama arkadasım
espri güzelde yanlıs anlasılmayalım kimsenın ıcrası olmasa keske hayattaGüzel espri ama
Kesinlikle alıyrsn diye birsey yok kardesmbenm gelirm 5 bin tl nin altında amaVakıfbank vermediİcran
Yanlış bilgi arkadaşım.İcran varsa da alıyorsun.5000 TL altı hane geliri varsa KYK bursu alinmiyorsa kesinlikle alıyorsun.Seni eleştiriyorum ama doğru bilgi vermeni öneririm insanlar burada ki yorumlarda umut arıyor.13 tane açık icraya karşılık bu krediyi almış biri olarak konuşuyorum.
Bende 2 Nisan'da başvurmuştum ziraat 3 bin verdi 20 gün filan oldu... bugünde vakifa baktım red vermiş...İlk başta almasaydik keşke sonradan basvuranlarin çoğuna 5000 üzeri verdiler.1 nisanda 3 bankayada başvurdum ilk başvurumu vakıftan yapmıştım sms gelmedi ama başvuru sorgulamada olumsuz geldi
Dayı ya 13 kendim basvurdum bizzat adama 15 yattı aynı günde cekti halamın ogluna basvurdum oda cekti komsuya basvurdum oda cekti ayı ellerle kendime nisan1 de basvurdum 3 gün once olumlu dediler oyle kaldı Dediler ve sonra birdaha birsey demedilerBende 2 Nisan'da başvurmuştum ziraat 3 bin verdi 20 gün filan oldu... bugünde vakifa baktım red vermiş...İlk başta almasaydik keşke sonradan basvuranlarin çoğuna 5000 üzeri verdiler.
Valla inşallah verirlerde 3 verirler ama umudum kalmadı ziraat müşterisiyim hesabim var ama bakalımBende 2 Nisan'da başvurmuştum ziraat 3 bin verdi 20 gün filan oldu... bugünde vakifa baktım red vermiş...İlk başta almasaydik keşke sonradan basvuranlarin çoğuna 5000 üzeri verdiler.
ZİRAAt veriyor genelde..benim 20 bin borç vardı..banka hesaplarımda e haciz vardı ekside bakiyeler..ziraatten yeni hesap açıp krediyi oraya aktardım 3000 verdiler işte acele ettik yoksa 5000 alırdım diye tahmin ediyorum..En berbattı halkbank hesap bile açtırmıyorlar ne yapcaksnz niye açıyorsunuz diyorlar sanane dedim ya yatırım yapicam diyorum ne kadar kaç altın var diyor .Ulan manyak mısın?o olacak herşeyi anlatayım sana dedim.Kurallar bu şekilde diyor Başlarım kuraliniza bankanıza kalsın açmıyorum hesap dedim çıktım.Valla inşallah verirlerde 3 verirler ama umudum kalmadı ziraat müşterisiyim hesabim var ama bakalım
Bu replik çok iyi giderdi orayaZİRAAt veriyor genelde..benim 20 bin borç vardı..banka hesaplarımda e haciz vardı ekside bakiyeler..ziraatten yeni hesap açıp krediyi oraya aktardım 3000 verdiler işte acele ettik yoksa 5000 alırdım diye tahmin ediyorum..En berbattı halkbank hesap bile açtırmıyorlar ne yapcaksnz niye açıyorsunuz diyorlar sanane dedim ya yatırım yapicam diyorum ne kadar kaç altın var diyor .Ulan manyak mısın?o olacak herşeyi anlatayım sana dedim.Kurallar bu şekilde diyor Başlarım kuraliniza bankanıza kalsın açmıyorum hesap dedim çıktım.
Bana dun aksam 19.02 de geldiydi onay. Ziraat sorgu sayfasinda hala degerlendiriliyor yaziyor. Su an bankanin acilmasini bekliyorum. Hesap actiracagimBugün onay gelen varmı beyler
Usta sen hangi bankadan başvurdun ayın kaçında başvurmuştun ziraat bankasından ayın 4 ünden beri beklıyorum inş banada gelir onayBana dun aksam 19.02 de geldiydi onay. Ziraat sorgu sayfasinda hala degerlendiriliyor yaziyor. Su an bankanin acilmasini bekliyorum. Hesap actiracagim
Ben tam hatirlamiyorum da ayin 8 ile 10 u arasi bir zamandi. Insallah gelir. Bana geldiyse inan herkese gelmesi lazimUsta sen hangi bankadan başvurdun ayın kaçında başvurmuştun ziraat bankasından ayın 4 ünden beri beklıyorum inş banada gelir onay
Hangi bankaBen tam hatirlamiyorum da ayin 8 ile 10 u arasi bir zamandi. Insallah gelir. Bana geldiyse inan herkese gelmesi lazim
Pardon; Ziraat.Hangi banka