- 10,355
- 5,550
- 113
Valla yarın cok onemli 3-5 tane onay gormek lazım. Zaten 2 gün tatil. Çarşamba'ya sarkarsa yandıkbir tane milletvekili meslise kadar tasıdı ona destek verende cıkar olumlu olumsuz hallederler bu hafta
Valla yarın cok onemli 3-5 tane onay gormek lazım. Zaten 2 gün tatil. Çarşamba'ya sarkarsa yandıkbir tane milletvekili meslise kadar tasıdı ona destek verende cıkar olumlu olumsuz hallederler bu hafta
Bnm.ziraat hesabim var. Atm.ye bakmama gerek.yk dmi. Sms bklemem mi gerekir bu durumda?Abi anlatamiyorum galiba sms gelmeye bilir atm den kartsız işlemlerden tc sms onay sonrasında çekebilirsiniz diyorum
Hesabın varsa sms de geç gelebilir günde 1 iki kere kontrol et ve diğer bir tavsiyem vakiftan da basvuru yap ziraat e göre daha hizlilarBnm.ziraat hesabim var. Atm.ye bakmama gerek.yk dmi. Sms bklemem mi gerekir bu durumda?
Vakif reddetmsHesabın varsa sms de geç gelebilir günde 1 iki kere kontrol et ve diğer bir tavsiyem vakiftan da basvuru yap ziraat e göre daha hizlilar
meclis tatilde , pek açmayada niyetleri yok. hoş açılsada meclisin karar yetkisi yokbir tane milletvekili meslise kadar tasıdı ona destek verende cıkar olumlu olumsuz hallederler bu hafta
abv zaten bır seyı duzgunce yapamadılar.meclis tatilde , pek açmayada niyetleri yok. hoş açılsada meclisin karar yetkisi yok
https://www.sozcu.com.tr/2020/gunde...-avm-ile-tbmm-mukayese-edilebilir-mi-5812075/
Ben red yemeye de raziyim Ona gore basimizin caresine bakacagiz.Dostlar ben bu hafta için de yine bankalardan atak geleceğini düşünüyorum ak koyun kara koyun belli olur bu hafta içi hiç umudum yok biyük ihtimalle red yiyeceğim ziraatten de ama işte umut fakirin ekmeği
Vala şuan 47 gün oldu 3 bankadan da hala sonuc çıkmadı bu hafta çıktı çıktı sonuç çıkmadı trasa bağlar bu iş daha da çıkmazBen red yemeye de raziyim Ona gore basimizin caresine bakacagiz.
Ben 3 bankaya başvurdum ilginç olan bana hiç bi banka dönüş yapmadi ne olumlu ne olumsuz 47 gün oldu bide basvurali2 Nisan'da hem Ziraate hem vakıfa başvuru yapmıştım vakıftan red geçen hafta geldi hesabım yoktu internet üzerinden kontrol ettim 1 dk önce de ziraate baktım internetten sorguladım hesabım da var halen degerlendiriyorlar
Değerlendirmededir mesajları gitmiş çoğu kişiye.Hort...Yaptıgım arastırmaya gore bugün kredi alan kimse olmamıs. Yarın da zor ihtimal. Çarşamba onay gelse zaten perşembe'ye yatmaz Napcaz şimdi ?
O kadar yere baktım. Twitter, şikayetvar v.s v.s. Kızdıgım sey şu! Şikayetvar da 1 aydan bu gune binlerce şikayet var. Şikayetini bırakan çekmiş gitmiş daha ugramamıs. La gel arada yatmadı hala de. Yattı de. Bir şeyler deDeğerlendirmededir mesajları gitmiş çoğu kişiye.
Biz hala bir umut bekliyoruz. Belki para basip verirler diye.Ya ben kredi sonucuna bakmıyorum bile kaç gündür ndur internetten bunlar bize vermez yüzde 15 e dağıttılar o şanslı kişiler aldı bitti red de göndermiyor ekler bu ara sonra unutulunca millet umudu kesince yavaş yavaş redleri gönderecekler bunların ben hiçbir lafına inanmam öyle cikarcilar bunlar neymiş yüzde 85 e dagitmislar at yalanını biz de salagiz yedik bı kere decmaddiyat olmayan kendinize yaramayan bişey yapın be hayatiniz yalan yalan yalan tiksiniyorum artık bunlardan nefret eder hale geldim
son umut çarşamba günü olumlu olumsuz sonuç geldi geldi gelmedi dahada kesin umudunuzuBiz hala bir umut bekliyoruz. Belki para basip verirler diye.