- 212
- 49
- 28
vakıf bank sorguluyorum 1 haftadır ıslem yapılamıyor dıyor
Bilgi verirmisinarkadaslar ziraatten aldim. bilgi almak isteyeb olursa yardimci olurum. ama daha cevap alamayan merak etmesin bana verildiyse herkeze verirler
NERDEN SORGULUYOSUN KARDEŞİMvakıf bank sorguluyorum 1 haftadır ıslem yapılamıyor dıyor
vakıfbank basvuru sorgulamadanNERDEN SORGULUYOSUN KARDEŞİM
2 nisandan beri benim boyle beklicen diyor kardesimAcaba ne demek oluyor şimdi buEkli dosyayı görüntüle 63260
Yani mobil bankacılık değerlendirir diyor burda böyle yazyor internetten girince2 nisandan beri benim boyle beklicen diyor kardesim
Ordada degerlendirmede yaziyor kardesim baksana daha 1 de basvuran kimse gormedim oanylanan insallah cikar yoksa bittigimizin resmidir karamsarlik yapmak istemiyorum artik bebim umudum kalmadi vaz gectim artikYani mobil bankacılık değerlendirir diyor burda böyle yazyor internetten girince
Dur bidaha bakcamTutar odeme gunleri kalkti goruntude bu var hayra alametmi acaba
aynen benimde kalktı geçmiş olsun hep berarber red yiyecez belli oldu bu sanırımLütfen daha sonra tekrar deneyin diyerek belli ediyor herhalde
Yenimi onaylandi1 Nisan başvurusu açıklandı benim 3 bindusuruldu onaylandı gerisi diğerlerinin basina
Insallah kardesim gule gule harca yenimi oanylandi1 Nisan başvurusu açıklandı benim 3 bindusuruldu onaylandı gerisi diğerlerinin basina