- 54
- 4
- 8
çok saçma ya mağduruz abicim ya bende alamıyom heralde aynı durumdayızşimdi eşimde bende kyk bursu alıyoruz biz faydalanamıycazmı bundan ? bu şart yoktu nerden buldunuz şartı
çok saçma ya mağduruz abicim ya bende alamıyom heralde aynı durumdayızşimdi eşimde bende kyk bursu alıyoruz biz faydalanamıycazmı bundan ? bu şart yoktu nerden buldunuz şartı
Yahu kyk bursu alan esnaf kobimi olurKardeş esnaf ve kobiler için o şartlar takma kafanı min 3 bin cebinde bana güven cebimde 20tl kaldı gayet emin şekilde hesaba geçmesini bekliyorum sen başvuru yaptinmi bilgilerin doğrumu yat uyu rahat rahat aciliyet yoksa cumaya kadar en gec cebinde paran
Sana iyi vermişlerValla ben son 7 aydır calısmıyorım 2 de icram var yani ben aldıysam herkes alır ama 27 yasındayım 10 senelik sigortam var son 7 aydır calısmıyorum
Kyk kredisi yoktur hocam ama bu maddeler daha bu sabah eklendi. Dün yoktu.burda öğrenci alan vardı ama
Evet belki o alamayabiir burslu olduğu için ama bireysel baglamiyorYahu kyk bursu alan esnaf kobimi olur
Ben alabileceğini düşünüyorum Hala bu yazıya rağmen umudunu yitirme ve inşallah ta alırsınne alaka yani Şimdi saçma anasını satim 4 5 bin hatta 10bin maaş alanların parası gözlerine gelmiyor benle eşimin aldığı 500 liramı bunların gözüne geliyor eğer cidden doğruysa Allah belalarını versin ne diyeyim bir bebeğimiz var rezil rüsva olmuşuz kira elektirik bebeğin bezini alcak doğru dürüst para yok cebimde ne diyim sağolsun devletim
Hocam o işte bi iş var. Dün gece yoktu bu sabah çıktı bu maddeler.Evet belki o alamayabiir burslu olduğu için ama bireysel baglamiyor
bak güzel kardeşim bende evliyim ve bir çocuk var. bende rezilim, emin ol azda olsa verecekler yani 3000 en kötü şartta adamların hazcizlik borcu var onlar bile almış emin ol bizde alacaz ama zaman?41 milyar tl verilmiş diyor. 4.2 başvuran var herkese 10k versen 42milyar tl eder. Şimdide vermemek için madde uydurdu kredi finansmanini bankalara sağlayan kgf ayıptır günahtır. Insallah hepiniz alırsinız.
Sadece 1 bankadan alabiliyorsun degilmi 3 bin tlyi birinden alinca digerleri vermiyorŞimsi sizi bilgilendireyim biraz.Arkadaşlar 1 nisanda başvuru yapmıştım. Bugün hesabıma geçti. Öncelikle belirteyim vakıfbanktan çıktı kredi.Vakıfbank hesabım yoktu.Dün gece Sms geldi.O sms i tıklayıp bilgilerinizi yazıp hesap açtırıyorsunuz.Hemen açılıyor. Sonra mobil uygulamayı indirmen için bir sms daha geliyor.Smsi tıklayıp mobil uygulamayı da indiriyorsunuz. Size ayrıca bir kullanıcı kodu ve şifre geliyor.Mobil uygulamadan bunları yazıp giriş yaptığınızda adınıza açılmış hesabı göreceksiniz. Daha sonra ihtiyaç kredisi sekmesinden krediye tekrar başvuruyosunuz.Kaç yazarsa yazsın size vereceği miktar 3000. Sonra 3000 i onaylıyorsunuz.Para hemen hesabınıza geçiyor ama blokeli olarak. Ertesi gün sizi arayıp teyit istiyorlar.Onay verirseniz bloke kalkıyor. Ve güle güle harcayın.
1 bankadan ve aynı aileden sadece 1 kişiSadece 1 bankadan alabiliyorsun degilmi 3 bin tlyi birinden alinca digerleri vermiyor
Ben ziraatten 10 bine basvurdum 3 bin icin onay gelmiş ayni sorunu yaşayan ve alamayanlar varmi şuanda1 bankadan ve aynı aileden sadece 1 kişi
herkese 3 bin veriyolar.Ben ziraatten 10 bine basvurdum 3 bin icin onay gelmiş ayni sorunu yaşayan ve alamayanlar varmi şuanda
1nisandan beri bekliyoz ziraat senin bugünmü onaylandıBen ziraatten 10 bine basvurdum 3 bin icin onay gelmiş ayni sorunu yaşayan ve alamayanlar varmi şuanda