- 232
- 30
- 28
Kurayla veriyorlar bence
vay arkadas arkadas 6 nisanda basvuruyor para alıyor ulan bız 1 nisandan beri beklıyoruz şimdi azıma ne geldiyse girip cimere sovucem bunlara ulan vermıyorsa red verde bilelim umit etmiyelim amqEkli dosyayı görüntüle 63119 Ekli dosyayı görüntüle 63119Arkadaslar benim onaylandı 5 basvurdum 3 kullandırdı aldım şimdi
Ama adama 3 vermişler ustavay arkadas arkadas 6 nisanda basvuruyor para alıyor ulan bız 1 nisandan beri beklıyoruz şimdi azıma ne geldiyse girip cimere sovucem bunlara ulan vermıyorsa red verde bilelim umit etmiyelim amq
Dostum ben nekadar verdigi için bunu yazmıyorumkı uyuz oldugum ayın 1 de basvuran adamlara cevap vermıyorun 6-7-8-9-10-11-12-13 de basvuran adamlara donus yapıyorsun uyuz oldugum ooo yoksa arkadasın aldıgı parada gozumuz yok daha cok alsın da bu nasıl bır ıstır anlamadım gitti vallahi herneyse uzatmaya gerek yok allah hepsinin belanısını versinAma adama 3 vermişler usta
calısıyormuydun son 6 aydaEkli dosyayı görüntüle 63119 Ekli dosyayı görüntüle 63119Arkadaslar benim onaylandı 5 basvurdum 3 kullandırdı aldım şimdi
5.yıldır aktif olarak ziraat in cep subesını kullanırım artı evin butun ihtiyaçlarını ziraatte otomatik odeme talimatlı kullanırım herhalde bizimde senin kadar forsumuz vardır hee broBen müşterisiyim belki ondanmı daha cabuk sonuclandı acaba
Olabilir bro bence yarın bankaya git bende gidicem cunku6 sinda basvurdum . belki benimde onaylandi ama internet bankacilik aktif degil. biyerden cevapda gelmwdi
Olabilir bro bence yarın bankaya git bende gidicem cunku [/QUOTE sabirsizlıkla bekliyorm saat 12.00 ı . hatta gece gidip kamp kurmayi dusuunuyorum bankanin onunde su yasak bi bitsinde
Ayın 1 de basvuranlara ceza kesmesin bunlar heee olurmu olur amq bunlardan hersey beklerim agaaa zaten 1 artık ugursuz sayım olan ettimAyın 1 inde başvuranlara garezi var heriflerin resmen . Hayret yahu hayrettttt